Lugn och go fredagskväll

Nu sitter man och väntar på VM-kval lottningen. Man får hoppas att Sverige inte får en lika svår grupp som sist. Men det kan det knappast bli.

Idag har jag tränat och handlat lite julklappar. Det blev.... Nee det tänker jag inte skriva he he. Det får avslöjas först på julaftonskvällen.

Läste en väldigt intressant artikel på aftonbladets hemsida idag. http://www.aftonbladet.se/vss/halsa/story/0,2789,744070,00.html. Det är något jag har funderat över länge och äntligen gör någon slag i saken. Finns givetvis mycket som talar emot något sådant här men jag har alltid levt med tankegångarna att man i många fall får skylla sig själv. Varför ska samhället betala massa pengar till folk som varit fullt medvetna om riskerna? Dom kan få behandling om dom betalar den själv. Så länge man satt sig i skiten medvetet och inte är någon större fara för samhället så får man fan skylla sig själv.

Hade ovanligt kul på krogen i onsdags. Kul folk att festa med.

Gick riktigt uselt att spela handboll på torsdagen. Spelade iofs inte så mycket och under den tiden spelade jag på fyra platser så det gjorde sitt till att det gick kasst. För övrigt förlorade vi matchen med en boll vilket faktiskt inte gjorde ett skit, för det var bara en trist DM-match.

Kom nyss hem från syrran också. Var tvungen att gosa lite med barnen :-). Kul kul!!!

Nya tag imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0