Nee jag ändrar mig...

Tänkte ha Dålig, dålig, dålig som rubrik men jag ändrade mig. Jag var lite sur efter matchen vi spelade idag för att det gick så jävla dåligt för mig. Ärligt talat så skiter jag i hur det går för laget bara det går bra för mig är jag nöjd :-). Men idag gick det vare sig bra för laget eller för mig. Har väl lite småsaker jag kan skylla på men idag berodde det mest på att jag bara var kass... Har ny match imorgon och då får man hoppas att det går lite bättre. Fast jag har ingen större lust att spela. Hade ingen lust att spela idag heller. Tycker nästan det är roligare att träna nuförtiden.

Har haft lite funderingar på att gå ut ikväll men efter moget övervägande har jag kommit fram till att hoppa det. Hade ändå blivit nyktert och då är det inte lika kul. Svårare att ragga då :-P. Var riktigt länge sedan jag inte var ute en lördag. Kan nog vara bra för kroppen att ta det lugnt ibland.
Det ska öppna en ny klubb på Babar på fredag. Lite uppföljare till EBK men med mindre indie och mer elektronisk musik enligt 019-tidningen. Låter som det passar mig perfekt. Jag kunde bli lite trött på att dansmusiken blev massa indiejox förut som inte gick att dansa till något bra. Hoppas det blir bättre nu.

Trevligt att Charles Manson (lever han???), Helge Fossmo och John Ausonius kommenterat min blogg. Kunde man inte tro att de läste den... Kommentarer är kul men vissa saker passar inte för ironi.

Annars då... Har jag något mer vettigt att skriva för ikväll? Nej jag tror inte det.

'The Postal Service - Such great heights'. Hur kunde jag ha missat den så länge?

Kommentarer
Postat av: bekant

ja, hur kunde du ha varit utan such great heights så länge? ;)

2005-12-18 @ 18:27:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0