Om vintern...

Det är en himla tur att julafton, juldagen och nyårsafton ligger på vintern här i Sverige. Hur skulle man annars stå ut? Tror nog att Gud å "jungfru" Maria tänkte på att det kanske skulle vara några dumma människor som bosatte sig i Norden när dom låg och gullade i halmen nio månader innan Jesus föddes. Jag är evigt tacksam mot dem :-). För ärligt talat är det nästan bara skit med vintern i Sverige. Det är konstant mörkt, skitkallt, halt på vägarna, tjejerna bär för mycket kläder :-P, man blir kritvit, man får solen i ögonen när man kör bil, konstant risk att få snöbollar på sig och en massa andra saker som jag inte kommer på nu. Men som tur är har vi högtiderna att trösta oss med :-).
Förresten... Vem kom på att nyår skulle vara just på den punkten i jordens omloppsbana som den är?

Av någon anledning har huden på ena sidan av munnen fått för sig att härma Sahara och vara konstant torr. Smörja in den med hudcremé hjälper knappt heller. Det är ett problem jag också anklagar vintern och kylan för.

Hade en jobbig natt mellan söndag och måndag. En mardröm fick mig att bli lite orolig av någon anledning. Men det verkar bara ha varit just den natten. Jag har alltid lidit av någon lindrigare form av hypokondri vilket gör sig påmint ibland.

Dagen har annars bestått av uppsatsarbete och två träningspass. Uppsatsen är faktiskt snart klar. Träningen är lite trist att man super bort varje helg, men det skulle nog vara sämre om jag inte tränade alls.


Kommentarer
Postat av: Nora Rep

It's very good site, thanks! My dental insurance, home owner insurance, dental insurance, dental insurance, cheap travel insurance, dental insurance,

2005-12-21 @ 13:12:52
Postat av: Ioan Ursut

Det är micket fint jusen tänt på julet.

2005-12-21 @ 14:51:39
Postat av: Alexandra

Visst kan vintern vara jobbig :( . Men julen är alltid mysig, vi ska till mormor o morfar som vanligt. Det är alltid så mysigt, dom har jämt så fina julsaker framme. Får önska dig en riktigt god jul och ge dig en julkyss från mej.

2005-12-21 @ 15:00:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0