Skräcktenta!!!

Idag har jag haft en riktigt tuff tentaskrivning. Var hyggligt förberedd men kände inte att jag var säker på att klara den. Den var lite som ett matteprov. När man kan formlerna men inte riktigt vet vilken formel man ska använda var :-). Till råga på allt började tentan kl 8 på morgonen vilket är på tok för tidigt för min mage. Så jag blev så klart akut skitnödig runt 9 tiden. Så skriver vi givetvis tentan i en tentasal med bara en toalett som ligger längst ner i salen med väldigt oisolerade väggar... Så allting hörs :-). Så är det givetvis mest tjejer i den kursen jag går och många av dom satt så klart precis vid toaletten. Åhhh vad jobbigt det blev :-). Jag är inte man nog att vara stolt över att alla hör att det plumsar och att det luktar apa på toaletten efter :-). Men efter att inte ha kunnat koncentrera mig på tentan under en halvtimme för att jag var så jäkla skitnödig hade jag inget annat val än att gå :-). Så det var bara att lägga i plumspapper och försöka skita lite lugnare än vanligt :-). Det gick rätt bra men det luktade inte mumma, men som tur var var den en kille som kom efteråt he he... Annars gick nog tentan inte så värst. Skulle tro att jag ligger på G gränsen någonstans.

Har tvättat idag också. Gick inte heller så bra. Körde en tvätt utan tvättmedel för att muppmaskinen startade fast jag hade tänkt att den inte skulle göra det :-P.

Men nu blir det förfest med några kursare och sedan krogen. Ska ta det ganska lugnt men hoppas på att krogsvängen kan väga upp det som inte gått så bra idag :-).

Kommentarer
Postat av: MaWe

HAHAHAHAAHAH

DU E EN RIKTIG SKÖNING HAHA

2005-12-12 @ 22:30:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0