En ny dag!

Ja det blev som jag trodde... Jag blev en 100 fattigare i gårdagens poker :-(. Man kanske skulle bli siare :-).

Idag har jag varit på universitetet en sväng, köpt ett gymkort på ÖKK och handlat lite käk. Med andra ord inget extraordinärt.

Jag har faktiskt ett fysiskt problem som kan vara lite irriterande för andra :-). Jag är skelögd, men det märks knappt om man inte vet om det i förväg. Jag blev opererad för det när jag var liten pojk. Vet inte så mycket om vad de gjorde egentligen förutom att jag har ett ärr i ena ögat och att mitt synfält inte är lika brett på det opererade ögat. En kul anekdot var att man fick gå med lapp för ögat och såg dubbelt ett tag efteråt :-). Kanske var mest "kul" för andra :-).
Men nu till problemet... Vanliga skelögdas (som antagligen då inte är opererade för det) ögon sticker iväg jättelångt bort så att det verkligen syns att de är skelögda när man pratar med dom. Mina ögon är så klart annorlunda!!! Pratar jag med någon och samtidigt försöker titta den personen i ögonen vill gärna mitt andra öga som jag inte fokuserar med glida undan lite och se ut precis som jag tittar personen över axeln. Det har hänt att man fått kommentaren -Men titta på mig när du pratar med mig. En annan sak är att de man pratar med har en tendens att flytta sitt huvud för att få mitt ej fokuserande öga i fokus. De tror alltså att jag tittar dem över axeln. Det är faktiskt lite jobbigt.

Jahapp nu måste jag reda ut lite problem om en elräkning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0