Need For Speed Underground II

Men oj vad sur man kan bli. Hade börjat skriva dagens blogg när bajsexplorer så klart hänger sig. Arrghhh!!!!

Idag har jag varit på ÖKK och tränat för första gången. Tog med Edström för att jag inte vågade gå dit själv första gången. Lite harig... :-). Men det gick bra och jag känner att träningsvärken redan har börjat smyga sig på i bröstmuskulaturen.

Det var faktiskt rätt duktigt att gå upp klockan 9 för att gå och träna, men sedan har jag varit allt annat än duktig :-). Har suttit och spelat Need For Speed Underground II hela dagen. He he... Helt sjukt. Men det var så roligt :-). Fast nu har jag lyckats slita mig och ska vara lite duktig igen. Ska iväg å träna handboll. Hoppas på att slippa spy den här gången :-). Men det ska inte vara fyspass ikväll så det går nog bra. Känner mig lite som ett fotbollsproffs. De tränar och spelar TV-spel hela dagarna verkar det som :-).

Blev utskrattad på handbollsträningen i tisdags också. Jag var väl inte så smart och blandade ihop lite saker men ändå hade jag inte helt fel. Vi snackade om en bil med kassa bromsar. Då undrade jag om den gått igenom besiktningen eller om den var så gammal att den kanske inte behövde besiktas...? Aj aj... Där högg dom direkt med kommentarer som -Det var det dummaste jag hört, och -Att det är mycket viktigare att besikta gamla bilar för att dom är sämre. Andra kommentaren är inte helt ologisk. Jag blandade ihop det lite med att gamla bilar inte behöver skattas. Men jag hade ändå inte helt fel som jag trodde. Äldre bilar behöver inte besiktas varje år utan vartannat. Jag vet inte hur gamla de bör vara men det är sak samma. Hånad blev jag ialf :-(.

Har haft ett litet gräl till med den jag pratar klart mest med på MSN också. Det var en riktig skitsak som nog handlade mer om missförstånd än oenighet. Men lite underhållande var det allt. Jag fick höra att jag var mansgris för att jag trodde ,och tror, att det är fler kvinnor än män som är hyggliga på att laga mat. Det var inte så att jag skrev att kvinnor ska laga mat, bara att jag trodde dom var bättre än män. Kanske är fel men men... Sura miner blev det hursomhelst.

Dagens låt eller kanske tom årets är: Stereophonics - Dakota.

Den är verkligen så himla bra. Ladda hem den. Oj jag menar köp den det gjorde jag... :-P


Kommentarer
Postat av: Zandrah

Dakota - sååååååå bra!

2005-11-24 @ 20:07:09
Postat av: Alexandra

Hej igen:)
Så du sitter och spelar tv-spel på dagarna. Du har inte svårt att fokusera på en skärm en längre stund med tanke på dina ögonproblem. Det låter lovande i så fall. För då klarar du ju av längre filmkvällar. :) Du ser vilket fall bra ut trots dina ögonproblem.

Kram

/Alexandra.

2005-11-25 @ 17:21:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0