Baakiiiis!!!

Imorse spydde jag några gånger. Det var bara att gå upp och spy, lägga sig i soffan igen och vänta på att bli illamående för att kunna spy igen :-(. Sist det var så illa med spyandet var dagen efter en väl omtalad kväll på Slottsfestivalen. Ja just det Slottsfestivalen. Det var ett jävla tag sedan alltså. Visst har man spytt en massa under själva kvällarna, men det är väldigt sällan det är så här dåligt dagen efter för mig.
Ja ja det kanske blir nya tag ikväll :-). Nyss kände jag att dricka det ska jag aldrig mer göra, men nu mår jag lite bättre igen, så då kommer man lätt på andra tankar :-).

Mitt bredband har strulat en massa så att jag blev tvungen att ringa till BBB och klaga. De skickade nya kablar för att de trodde att det kunde vara problemet, men nu funkar bredbandet perfekt utan att jag bytt kablarna. Lite lurigt.


Satt och pratade med en telefonförsäljare här om dagen om elen i 40 minuter. Hur ofta gör man det? Hursomhelst blev det att jag bytte elbolag. Kan ha varit dumt... Beror lite på om priserna kommer att stiga.

Hemtentan blev inlämnad i fredags, och det borde räcka till ett G, trots att jag inte tycker den var så bra. Jag var mer nöjd med den förra vi gjorde.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0