Carola!

Min seminariegrupp på universitetet har fått en uppgift bestående i att göra en påhittad intervju med någon valfri kändis. Vi satt och diskuterade vem vi skulle ta, när någon kom med förslaget Carola. Ahhh inte den hemska människan tänkte jag, och utbrast något i stil med - jag hatar henne, hon är så jävla falsk. Genast fick jag mothugg om vad jag menade. Jag svarade med att jag inte tål hennes ibland sjuka kristna värderingar mm... :-). Till saken hör att två av tre i min seminariegrupp är frikyrkliga, så det var väl inte så populärt... Men hon är falsk ialf!!! Hon verkar vara så jäkla trevlig på scen, men bakom scenen är hon vad jag hört av folk som träffat henne, en stor otrevlig diva. Det som nästan är ännu roligare är hennes förakt mot homosexuella. Hon har sagt att det är onaturligt och att det går att bota med bön :-). Det hon inte verkar veta är att det finns homosexualitet bland flera olika arter av djur. Hennes argument var att hon inte kunde förstå hur fortplantningen skulle fungera om det var naturligt med homosexualitet. Om det nu finns en Gud så var det väl en rätt bra idé av denne att införa homosexualitet för att bland annat hindra överbefolkning.

Läste lite om rättegången mot den där kaparen som inte var med i något av planen den 11 september, men som ändå var delaktig på något sätt. Han verkar vara helt sjuk i huvudet! Spika upp honom på ett kors på Time Square i New York så att folket kan gå och spotta på honom, då är han nog inte lika kaxig längre. Fast det räcker kanske med att han har sett till att två ganska så onödiga krig har startat i arabvärlden som hämnd från USA. Han kanske skulle tänkt efter före dumjäveln.

Gött att skriva av sig lite ilska ibland... Hinner inte skriva mer nu. Får nog ändra lite när jag har tid.


Kommentarer
Postat av: ........

Carola är en av det mest falska och dummaste som nånsinn har funits på denna jord.. Rätt att gå på de frikyrkliga med.. Dom ligger ju i riskzonen för att bli lika dumma som henne!!!

2006-04-24 @ 17:03:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0