I Hallsberg...

Nu sitter jag hemma hos mor och far i Hallsberg. Hela familjen är här och bygger några garderober till päronens sovrum, eller det är bara Erik och farsan, de verkar inte lita på vi andra är till någon hjälp :-). För min del är det skit samma, för hur kul är det att bygga garderober när man kan titta på TV eller bråka med Saga och Lisa istället? Det verkar inte gå så bra för dem med byggandet ändå just nu, men de benar nog ut det till slut.

Idag blev det sista steget klart för att jag ska få förstahandskontraktet på lägenheten jag bor i. De var där och gjorde en besiktning och fixade några saker som var trasiga. Jag frågade om jag skulle få måla om i köket, och svaret blev ja. De skulle betala färgen om jag målade själv. Kan bli kul att måla lite.

Jag har varit ute och löpt 3 av 5 dagar den här veckan, inte så långt kanske, men jag känner mig duktig ändå :-). Det blir nog en 5 km runda imorgon igen. Förutom löpandet ska jag nog byta olja i motorcykeln och köra lite. Det är FA-cup semifinal imorgon kväll mellan Liverpool och Chelsea, och det är nästan jobbigt att se sådana matcher, för man blir ju så grymt irriterad om det går dåligt för Liverpool.

Idag har många av polarna dragit till Kreta, och jag är sååå avundsjuk, men det är inte mycket att göra åt. Man får väl se det så att det är kul att de har kul... Själv får man nog vänta tills augusti och hoppas att några följer med någonstans då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0