Påsken!

Nu har det varit påsk, eller är fortfarande, men det är bara annandagen kvar av den. För min del har det varit rätt mycket partajande dessa dagar. I torsdags hade vi lite av en handbollsavslutning hos Micke med mat och dryck. Micke bjöd på riktigt stark öl och god paella. Han är svag för Spanien, så det var inte så konstigt att det var paella som bjöds. Jag vet inte varför han är så Spanien kär, men det kanske beror på att han ser ut som en spanjor :-). Micke berättade för oss under festen vad vi borde förbättra individuellt i vårt handbollsspel. Han tyckte att jag skulle försöka bli lite kvickare, vilket han har rätt i, och han tyckte inte jag skulle banta ner mig som jag kanske har tyckt skulle vara bra.
Efter vi hade varit hos Micke gick vi till Ishallen där det var dansbandsfest med Barbados på scen :-). Jag kan inte bugga, men tycker det är kul att träffa massa folk som man inte träffat på länge. Förutom inträdet var det bara kul :-). Det hände väl inget uppseendeväckande men var trevlig stämning.
Igår på påskafton var jag, Nisse, Bias och Gattas på Frimis. Förfesten hade vi hemma hos mig och den var underhållande :-). Gattas försökte genom MSN fixa en strip-show, men det gick väl så där, fast kul var det :-). Bias var lite dålig med alkoholen så jag försökte få i honom lite sprit, men han var stenhård och vägrade dricka mer än vad han själv ville :-). Jag var lite rädd att han inte skulle släppa loss om han var halvt nykter, men det löste sig bra ändå. På Frimis var det inte så där jättemycket folk som man kunde önska, men det var kul ändå. De byggde om för ett tag sedan och skaffade då tydligen ett nytt dansgolv där de kör schlagers och gamla härliga klassiker, och där höll jag till största delen av kvällen, så luftgitarren, luftsynthen och luftmikrofonen åkte fram :-). Enligt Bias var en av kvällens höjdpunkter mitt luftsynthspelande :-). Även om inget speciellt hände under kvällen så hade vi väldigt kul. Det var inget som hämmade och alla släppte loss ovanligt hårt :-). Skönt att slippa massa gnäll när man bara vill ha kul :-). Efteråt blev det en pizza och hemgång.

Idag har jag fått igång min motorcykel och varit ute och kört en sväng. Var roligt men lite jobbigt att köra när det är massa grus på vägarna. Har även varit lite seg idag efter gårdagen men inte direkt bakfull. Mamma fyllde år idag också, så hon har fått en Håkan Nesser bok av mig.

Funderar lite på om de som läser den här bloggen tror att jag ogillar alla kristna bara för att jag ogillar Carola mm... Så är absolut inte fallet. Jag har lite svårt att acceptera många religiösa värderingar för att det mesta talar emot många av dem. Däremot tycker jag det kan finnas mening med att fundera på om det finns någon högre makt, alltså någon slags skapare, men att tala om Runar-mirakel mm gör mig bara rädd. Det fungerar som alla vet inte alls, det kan ialf av någon "underlig" anledning aldrig bevisas eller göras framför en kamera. Att man tror på sådana saker skrämmer mig, för att vissa människor kan bli så kontrollerade av andra som bara snackar skit. Se bara alla dessa exempel med diverse sekter och liknande. Religion är ett bra sätt att kontrollera människor, och är säkerligen ett av de största skälen till att de överhuvudtaget finns. En fundering man kan ha är om Gud skapade allting, vem skapade då Gud? Det är en knivig fråga att besvara. Men vem vet kanske har det alltid funnits en högre makt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0