Så kan det vara...

Igår var det utgång. Det var jag, Nisse, Allan, Bias, Haga och Robert som förfestade hos Nisse och sedan gick ut. Vi spelade Jeopardy på förfesten, men tyvärr blev det bara två omgångar. Jag hade gärna spelet mer :-). Förfesten var helt ok förutom lite pokerspelande, som jag tycker är en riktig partydödare, när några fastnar framför datorn istället för att göra något annat roligare. Nu var det iofs bara en kort stund men ändå. Jag föredrar något kul sällskapsspel, scharader, allmänt skrålande till bra musik eller liknande där folket släpper loss lite, men jag får väl acceptera att inte alla har samma intressen :-). Förfesten ordnade till en lagom fylla tills vi skulle gå ut. Vi kom ut vid kvart i 12, om jag minns rätt. Jag ville väl ut någon halvtimme tidigare, men det blev en helt ok utgångstid ändå. Några av oss hade inte tagit ut pengar så då dissade vi Frimis som jag ville gå till. Eftersom de tog ut pengar på Stortorget och det regnade lite orkade jag inte gå ända bort till Frimis för att antagligen behöva stå i kö. Man hade bara blivit blöt. Så vi kollade köerna på Babar och Björnis, men de var så långa så vi gick ner till Hagas, oj nu blev det fel, Klaras menar jag :-). Där var det ingen lång kö, men en stenhård vakt. Det var knappt att jag kom in... Träffade på Dan när jag skulle gå in, och han hade inte fått komma in, trots att han inte såg helt överförfriskad ut. Hursomhelst kom jag in efter ett ha blivit tillfrågad om hur mycket jag hade druckit och en uppmaning att ta det lugnt. Det var en hel del bekanta inne på Klaras, gamla jobbarkompisar och lite andra. Hobbysläktingen Renathe var där med mörkt hår. Var säkert ett halvår sedan jag träffade henne sist, så det var skoj. Träffade en annan gammal bekant också, som jag inte träffat på flera år, fast hon verkade lite off... Var tydligen anklagad av en killes mormor att jag spräckt hans lever medvetet på en fotbollsmatch för ett par år sedan också :-). Det var faktiskt en ren olyckshändelse, men han blev borta något halvår eller liknande från all sport :-). Så kan det gå. När man läser det här kan man nästan tro att det var riktigt kul på krogen igår, men jag tyckte bara det var halvkul :-). Pessimist eller vaddå, ha ha! Fem i 2 gick jag hem själv, orkade inte gå någon annanstans...

Nu ska man deklarera igen. Ska jobba i sommar i Hallsberg och då kommer jag köra bil dit, så då får man väl dra av på skatten? Jag kan förstå att man får göra så, men jag tycker det är rätt jävla dumt. Är man tvingad att åka bil långt till jobbet får man väl flytta lite närmare. Staten förlorar enorma pengar på att alla fuskar, och fuska kommer nog jag också göra. Fuskar alla andra med det tänker jag också göra det. Jag fick tillbaka 4500 kr på skatten ialf, och det kommer bli välbehövliga pengar.

Min dammsugare gick sönder i torsdags, så jag blev tvungen att skaffa en ny. Det blev en Philips, och den var verkligen mycket bättre än den gamla. Det har nästan blivit en fröjd att dammsuga :-). Jag fick "låna" pengar av pappa för att köpa en ny. Jag gillar inte att behöva be om pengar, men nu var jag så illa tvungen, om jag inte skulle köpa en ny skitdammsugare, som inte alla påsar passar till osv...

Jag måste testa min DVD-spelare någon annanstans än här. Jag tror den är trasig men är inte helt säker. Ska ta med den till Hässleberg idag och testa. Det är garanti på den, så det är inte så illa om den är trasig, men det är drygt att inte ha en fungerande DVD-spelare när man vill se film.

Det blev lite handbollsprat på förfesten igår om hur det blir nästa säsong och så. Självklart diskuterade vi faktumet att vi inte gick upp. Många verkar tycka att det är så tråkigt att inte spela i 2:an att de lika gärna kan sluta. Jag tycker däremot lite annorlunda, som vanligt :-). För mig är det träningen och att spela handboll som är det roliga. Vilken division det är spelar mindre roll. Jag ser det inte direkt som "coolare" att spela i 2:an än i 3:an, och handbollen är knappast mycket bättre i 2:an. Det jag kan förstå är att det antagligen kommer mer folk på matcherna och att det är kul att möta lite nya lag, men att sluta för att vi inte gick upp känns lite så där. En sak att ha i åtanke är att det så klart finns andra saker som spelar in hurvida man ska sluta med handbollen eller ej, det behöver självklart inte bara ha med att göra att vi inte gick upp.
Vi försökte övertala Robert att komma tillbaka också, och det verkar mer möjligt nu än innan. Orkar han vara seriös så skulle han vara en riktigt bra förstärkning.

Såg "The butterfly effect" i fredags, och det var en riktig Andyfilm :-). Psykologisk, övernaturlig och lite tänkvärd, sådant gillar jag. Ja den är inte helt ny, men jag ser inte på film så där jätteofta :-P.

Nu blir det nog att åka till Hallsberg och titta på fotboll och se hur det står till med mamma, hon har fått lunginflammation, stackaren, men det verkar vara på bättringsvägen :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0