Metrosexuell!

Jag var uppe på stan tidigare idag och gjorde några ärenden. Det första var att köpa ett kuvert och ett frimärke för att kunna posta ett brev. Hon som stog där i kassan verkade inte helt stabil och började tjafsa med en annan anställd när jag var där :-). Hon skyllde på att hon var lite trött, och jag tänkte att jag skulle be henne ta ett par djupa andetag och försöka slappna av lite, men det stannade som en tanke :-). Efter det knallade jag till H&M och köpte lite hårvax och annat vax som man kan ta bort hår med :-). Inte så maskulint direkt, men jag har alltid känt mig ganska metrosexuell, dvs att man inte är världens machokille utan mer feminin fast ändå väldigt heterosexuell. Typ David Beckham, Fredrik Ljungberg. De togs ialf upp som exempel när jag blev tvungen att kolla upp ordet metrosexuell, för att inte vara helt ute och cykla. Det har hänt ett par gånger att folk frågat om man är homosexuell, men det är jag icke. Nog har man försökt vara riktigt macho någon gång, men det har jag inte varit speciellt bra på :-). De flesta tecken som fanns som stämmer in på en metrosexuell stämde rätt bra på mig, för jag gillar att ta hand om mitt utseende, är halvintresserad av inredning och bor i en större stad mm... Iofs plockar jag inte ögonbrynen men det hade jag nog gjort om det hade behövts :-). Man har fått ett och annat påhopp när man använt sin plattång, färgat ögonbrynen och köpt lite väl dyra inredningsdetaljer :-). Varför man blivit lite metrosexuell är svårt att säga, men det beror nog mycket på att väldigt många killar är det i dagens samhälle och kanske på att man har tre kvinnor i familjen och ingen direkt machokille i släkten överhuvudtaget. Jag tycker det kan vara svårt att veta hur man är som människa, men lugn och laid back passar in riktigt bra på mig.

Spelade lite frisbeegolf idag igen, och jag köpte in en ny frisbee med lite andra egenskaper än den andra jag hade vilket gjorde spelet lite lättare, så idag gick det bättre än igår :-). Nu är det snart dax för handbollsträning igen... Det är handboll hela tiden känns det som, och jag tänker varje dag på om jag verkligen tycker det är så roligt att träna den sporten hela tiden. Oftast kommer jag fram till att det inte är det, men jag gillar folket som spelar och det är bra träning för kroppen, och sedan har jag sagt att jag ska satsa lite i år så det är väl bara att fortsätta.

Fallskärmshopp på söndag och jag börjar bli lite skitnödig... Det kommer bli riktigt kul skulle jag tro, men man kan ändå inte sluta tänka på riskerna som egentligen är obefintliga. Men lite nervös är jag allt :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0