Nee det suger just nu...

Handbollen är inte alls rolig just nu, vilket så klart gjort att jag tappat sugen på att slösa någon som helst tid på det. Träningen idag var lika gnällig som i måndags, om inte värre. Vissa måste kunna förstå att allt de själva gör inte alltid är perfekt. En psykopat eller kanske ska säga en narcissist ser inte att den personen själv gör fel utan tycker att alla runt omkring gör fel. Nu är det långt ifrån så illa, men jag kan inte ta att någon gnäller på mig över ETT fel när personen i fråga själv gjort flera egna fel precis innan i samma övning. Jag tycker inte heller att någon som försöker lära ut något ska försöka visa sin egen något inbillade överlägsenhet genom att inför hela den lärande gruppen säga att denne är en mycket bättre handbollsspelare än någon annan och således skulle vinna sju av tio gånger i ett speciellt kampmoment. Jag är även väldigt emot att inför hela laget bara ta upp de dåliga saker som en ung person har gjort när denne även gjort flera bra saker. De gångerna ett negativt uthängande av en person inför en större grupp är bra måste vara väldigt lätträknade. De missade passningarna beror inte på okunnighet utan på stress och osäkerhet. Det är upp till ledaren av gruppen att lösa det inte upp till deltagarna att bli känslolösa.

Igår var jag på Behrn arena och kikade på ÖSK-Degerfors, och ÖSK vann helt rättvist med 2-1 :-). Det behövdes verkligen efter några skrala resultat. Chelsea fick stryk av Middlesbrough också, och det är alltid trevligt när de får stryk :-). Liverpools grupp i CL blev klar idag och de lagen de ska få möta är PSV, Bordeaux och Galatasaray. En inte jättelätt grupp, men det kunde varit värre. De borde kunna vinna den gruppen.

Skrev in mig på universitetet idag och köpte en bok för 500 kronor på engelska. Den är upplagd som en lärobok och utan jättesvåra ord, så det ska nog gå bra ändå. Började läsa lite idag och den verkar väldigt intressant.

Jag har haft massa elektronikstrul igen... Först gick fjärren till stereon sönder, men det verkar bero på ett batteriglapp så det har jag nog löst, men så slutade tangentbordet fungera efter att jag gjort rent det, men det verkar också vara på bättringsvägen efter att ha fått torka lite :-). Det där lät som jag blött ner det helt, men så var det inte riktigt :-).

Kommentarer
Postat av: Frasse

Du har så rätt i det du säger Andy!

För övrigt tror jag att Bordeaux kan bli en tuff nöt att knäcka speciellt för Liverpool som är ett ganska mediokert lag ;)

2006-08-25 @ 19:52:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0