Captain Nemo!

Captain Nemo, "said ok, 5-4-3-2-1"
Then I raised my hand away
Captain Nemo went away
"Love me when I'm gone"
Left me all alone, Nemo's going home

Snacka om att jag blivit helt såld på den här gamla klassiska låten. Jag sitter och lyssnar konstant så jag kommer nog att tröttna på den snart men nu får den mig i en skön mood hela tiden :-). Alltid lika härligt när man upptäcker en sådan här låt som man verkligen fastnar tokmycket för.
Jag har skickat låten till några bekanta men konstigt nog har ingen av dem gillat den något speciellt. Iofs beror nog det på att de inte lyssnat ordentligt... Ska skicka den till Linda och Zandrah för en mer vettig bedömning men de har inte varit online sedan jag upptäckte låten. Nog om den nu :-).

Nu är julen slut typ... Alla de där röda dagarna i almanackan som heter något med jul är ialf över för det här året. Det blev partaj på juldagen... Efter lite funderande över var jag skulle ta vägen innan krogen blev det att gå till Nils och förfesta med honom och Bias. Det fanns två huvudanledningar till att jag valde det och det var att man kan se kön till Frimis, dit vi hade tänkt att gå, från Nisses lägenhet och att det alltid blir perfekta musikförfester med dem. Det spelas bara bra musik hela kvällen och det gillar jag starkt :-). När Bias drog på "Love to hate you" med Erasure satte jag nästan ölen i halsen :-). Helt utan min inblandning sätter han på den låt som jag älskat sedan mellanstadiet :-). Sådana skrällar inträffar inte varje dag :-). Tyvärr blev det bara en kort förfest för att vi var tvugna att gå tidigt för att komma in på Frimis. Kvällen på krogen blev helt ok trots att den blev ganska lång. Det var många man kände där och det gör ofta att det blir kul :-). Mycket dans blev det som vanligt. Ett tips till "hitdansgolv" DJ'n... Spela lite andra klassiker än de allra mest uttjatade "Hits For Kids" låtarna så skulle det bli tip-top. Tror dock inte den uppmaningen kommer gå fram :-).
Efter krogen blev det att köpa pizza på Palette för att det var för mycket folk på Elvis(p) :-). Råkade träffa på gammal bekanting där utanför... Humpff inte så bra kanske men min "taktik" det senaste halvåret hade, som jag nog hade trott, fallit väl ut... Men det där är över och det gör mig inte så ont längre...

Satt och tänkte på en metafor under tiden jag vilade mellan set'en på gymet idag... Hur ska man kunna klara av att bara ha en tjej hela tiden? Gjorde metaforen med mat... Det finns många underbara och goda maträtter men klarar man av att äta av en hela livet verkligen?
Gjorde ett personlighetstest på psykolgin för ett tag sedan... Jag fick högt i "openess" vilket innebär att man gillar att prova på olika saker, har livliga drömmar och ganska öppen över lag. Jag måste nog lida av det lite grand :-).

Nu borde jag plugga en del men jag vet inte om jag orkar... Gör jag det? Ska göra ett försök ialf...

Kommentarer
Postat av: Erika

Mmmm Andy, märker att du fortfarande håller hårt i din åsikter om relationer. Jag gör detsamma och håller inte med...;)

2006-12-28 @ 10:04:43
URL: http://beingerika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0