En silvermedalj!

Sitter och tittar på Kanada-Sverige i damishockey, och Sverige är helt utan chans precis som man trodde innan matchen. Just nu ligger de under med 4-0. Hursomhelst är det alltid kul med en ny medalj. Det har varit ett helt ok OS för Sverige än så länge. Tråkigt att Anja inte fått tagit något guld än bara.

Idag har andra kursen börjat på universitetet, och det är en dansk lärare som föreläser, så det är lite klurigt att förstå vad han säger och skriver ibland. Intressant verkar det vara ialf.

Jag och Nisse var och tränade idag, träffade Larsa där, och han var lika mycket Larsa som vanligt :-).

Är det olagligt att gå mot röd gubbe när det samtidigt är grönt för cyklisterna? Inte världens största lagöverträdelse, men jag funderade på det idag när jag hade varit och handlat mat. Köpte currysås så jag kan göra lite sås till riset någon dag :-). Det har jag inte gjort förut.

Det ringde en Moa hit förut, tråkigt nog var hon en telefonförsäljare från Com Hem. Hon försökte sälja lite bredband mm. Jag tackade nej och frågade vilken ort hon ringde från? Hofors blev svaret. Hur fan kan man bo i Hofors undrade jag. Hon svarade att hon inte bodde där utan åkte buss dit. Var hon bodde frågade jag inte.

Kan inte jag få några miljoner kronor av någon vänlig själ? Då skulle jag kunna göra massa saker som jag vill göra men inte har råd med :-).

Nu har Sverige reducerat till 4-1, men jag tror inte de vinner ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0