Ratata!

Det har blivit mycket lyssnande på Ratata sista dagarna. Jag har alltid gillat Mauro Scoccos soloprojekt, men Ratata är ännu bättre. Tror inte musiken direkt passar dagens "innefolk", men det skiter jag fullständigt i :-). Cool jag var nu va? Mina favoriter med gruppen just nu är Himlen och Se dig inte om. De är båda vackra och väl genomarbetade..

Veckans mest sjukaste sak är alla dessa protester mot Danmark bara för att Jyllandsposten publicerade några karikatyrer på "profeten" Muhammed. Har läst en del om den där snubben... I dagens samhälle hade han lätt framstått som gravt psykiskt sjuk i stil med kannibalen från Gävle, och ändå är en stor del av världens människor helt övertygade om att han hade kontakt med Allah. För övrigt läste jag i Aftonbladet att Koranen inte skriver något om att man inte får avbilda Muhammed, men att det tillhör muslimsk sed. Fast Aftonbladet ska man inte heller alltid lita på. Att många muslimer missförstått Koranens budskap har väl varit klart ganska länge. Bara en sådan sak att allt blir guld bara man spränger sig själv och massa andra är helt stört. Nog om de bara sprängde oss västerlänningar, men de lyckas alltid döda fler av sina egna. En jäkla tur att inte alla muslimer har samma störda fundamentalistiska tro. Iofs blir man väl lite efterbliven när man bor i världens näst mest misslyckade del...

Imorgon är det handbollsmatch. Kan bli att jag får spela från start. Jag tror ialf att det blir mer speltid än vanligt, trots att träningarna i veckan inte gått så där jättebra. På söndag är det en annu viktigare match... Chelski mot Liverpool. Skulle vara kul om Chelski kunde få lite smisk, för det behöver de.

Nu blir det kaffe, läsa lite bok och vänta in besöket.

Kommentarer
Postat av: ...

Bra skrivet om Muhammed!!!

2006-02-04 @ 18:09:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0