Helgen!

Den här helgen var en dag längre än en vanlig helg för att det var en lurig, antagligen kristen, helgdag i fredags. Det är många helgdagar man har som man inte har någon aning om varför man har dem, men när man jobbar är de alltid välkomna :-). Nuförtiden pluggar jag så då känns hela vardagen som en stor ledighet. Då har man har inte så stor koll på röda dagar längre.

Jag hade en förfest i fredags som var riktigt lyckad. Vi körde en musiktävling som gick ut på att man spelade upp en låt som de tävlande skulle gissa vilken artist och titel det var, och det så fort som möjligt. Alla blev verkligen inne i tävlingen så tiden bara försvann. Tror vi hamnade på krogen först vid 12. Nästa gång det blir introtävling blir det nog nya regler. Gissar man fel så går frågan över till det andra laget mm. Det blev lite för hetsigt ibland. När vi väl kom ut blev det Björnis för mig, Matz och Nisse. Det var ett jäkla tjat om var vi skulle gå när vi var utanför Björnis. Är väl lika bra att alla får gå dit de vill så slipper man höra allt tjat om någon inte fått gå dit den vill. Nog för att det kan vara roligare om alla går till samma ställe men varför gå någonstans som man inte känner för? Blev en massa onödigt diskuterande ialf. Hursomhelst blev krogkvällen väldigt lyckad ändå. En cover av "Just can't get anough" kan förgylla vilken kväll som helst.

Tittade på en lite udda match igår mellan Luton och Liverpool som Liverpool till slut lyckades vinna efter att ha legat under med 3-1 efter en timmes spel. Men efter ett smart byte av Raffa lyckades 'Pool vinna med 5-3 efter bland annat ett mål från egen planhalva :-).

Idag har jag och mina två studiekamrater blivit klara med arbetet som vi haft över julen. Det blev hyggligt bra till slut. Jag är inte helt nöjd men det skulle vara konstigt om det inte blir minst godkänt. Nu har man alltså ingenting att göra förrän på onsdag då nästa kurs börjar.

Såg en ovanligt dålig film i torsdags också, Life Aquatic. Det var med engelsk text så jag kanske inte hängde med på alla skämten, men den var ändå otroligt tråkig, trots Bill Murray. Den rekommenderas verkligen inte.


Kommentarer
Postat av: Matz

Kanonkul fredag! Lyckad förfest, en bra idé av dig att ha den!

2006-01-11 @ 23:19:59
Postat av: Matz... igen

...alltså, musiktävlingen, hehe!

2006-01-11 @ 23:20:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0