Lisa blev ledsen...

Idag tog jag motorcykeln och körde hem till Örebro för att vara här över helgen. Jag passade på att stanna till en sväng i Adolfsberg hos systers familj. När jag sedan skulle åka därifrån satte sig Erik på MC'n med Lisa i knät och startade motorn, och oj vad Lisa blev rädd. Hon brukar alltid vara så cool men nu började hon storböla, stackaren.

Var nyss på MM-baren och kollade lite fotboll och tog en öl. Det är riktigt soft. Kommer aldrig ångra att jag flyttade till Örebro :-).

Det löser sig...

Verkar som alla problem med Depechespelningen har löst sig. Mitt resesällskap hoppade av på grund av pengabrist för ett par veckor sedan och jag hade förtvlvlat svårt att hitta en ersättare, men nu verkar det ha löst sig. Har pratat lite med Madde och det ser ut som jag kan sova i hennes lägenhet, även om hon inte är hemma, och så har jag hittat några andra bekanta som jag kan hänga med under själva konserten :-). Verkar bara bli resan dit och hem som blir ensam, vilket inte är så farligt.

Nisse ska ringa fallskärmsklubben i slutet av veckan och kolla tider för fallskärmshoppning :-). Det lär finnas tider någon gång under sommaren, så förhoppningsvis har man hoppat ett tandemhopp när sommaren är slut.

En något tråkig sak är att jag inte hittat några att åka utomlands med i augusti. Många vill åka sista veckan i juli, men då kan inte jag :-(. Jag vill iofs helst åka i augusti hursomhelst, men att åka själv verkar inte så där jättelockande :-).

Det verkar som jag kan tjata mig till att vara på AO-avdelningen på Ahlsell om någon vecka. Den avdelningen har en stereo som jag lockas rätt mycket av att poppa lite bra musik i :-). Bara hoppas att Malmer, Hasse och Ojje ska ha semester någon gång...

Nu börjar vädret bli bättre igen också :-). Just nu är jag jätteglad av någon anledning :-). Kanske för att jag är hemma för första gången på en vecka, men straxt bär det av till Hallsberg igen...

Hungry eyes... one look at you and I can't disguise. I've got hungry eyes... I feel the magic between you and I... haha... Eric Carmen - Hungry eyes :-). Snacka om nygammal favorit :-).

Midsommar!

Nu har det varit midsommar igen och den har jag spenderat nere i Grebbestad på västkusten. Det är Anders som har en stuga där nere som jag och några till var välkomna att åka ner till och bo i. Riktigt skönt att veta att man har ett hus att vara i om det skulle bli dåligt väder. Inte roligt alls att bo i tält om det regnar hela tiden. Sådant har man tillräcklig erfarenhet av från otaliga festivalbesök. Inte nog med att man hade tak över huvudet, utan man hade nästan helpansion också, för Anders och Tina bjöd på en massa god mat. Tack tack!
Det blev partaj både fredag och lördag. På fredagen, alltså midsommarafton, käkade vi först lite mat i stugan för att sedan gå iväg till ett uteställe som kallas för Kallsup. Vi hade tänkt att gå till ett annat ställe egentligen men det var så lång kö dit att vi hoppade det. På Kallsup var det bra drag men varmt så ini helvete... Man var riktigt svettig när man kom ut därifrån. Dagen efter mådde inte Klarren så bra :-). Tror han spydde relativt konstant i 8 timmar :-). Inte roligt när man själv är i den sitsen, men ofta underhållande när andra är he he...
På lördagen blev det partaj på Konserven istället. Det var ett större ställe och inte lika varmt som på Kallsup. Ronny och Anders hade lite Kung Fu takter på dansgolvet med varandra :-). Jag träffade Renathe och en kompis till henne där också, vilket var roligt, men de var inte lika sugna på efterfest som vi :-).
På det hela taget var det en riktigt lyckad midsommar. Det var iofs en riktig smolk i bägaren när Sverige spelade svindåligt och fick stryk av tyskarna i VM. Men men, Sverige är nog inte bättre just nu... Nu får man hålla på England och Spanien istället.

Idag har det varit riktigt trött... Det kommer bli en tidig läggdax ikväll. "Gääsp..."

Eken Cup!

Den här bloggsidan har blivit sjukt seg. När man ska logga in och skriva tar det flera minuter innan man blir inloggad, vilket är väldigt irriterande och leder till att man inte orkar skriva lika ofta. Tror allt det är stor tid för de som driver den här sidan att fixa en snabbare server.

Den här helgen har mest innehållt handbollsspelande. Vi var i Stockholm, Gubbängen, och deltog i Eken Cup som är en hanbdollsturnering på gräs, precis som Järnvägen Cup. Det var första gången i mitt liv jag spelade handboll utomhus någon annanstans än i Hallsberg. Det var jäkligt skönt att slippa bygga och riva den här turneringen också, vilket man alltid måste göra med Järnvägen Cup nuförtiden :-).
Vi mötte fyra lag vilka var Lidingö, Kungsängen, Tungelsta och Skånela. Vi förlorade de två första matcherna och vann de två sista. Vi hade nog kunnat vunnit alla matcherna om vi hade varit riktigt i form eller haft med alla som spelar i laget. Det var några tongivande spelare som inte kunde vara med. För egen del gick det hyggligt, och då speciellt i första matchen. Det mest överraskande med våra matcher var att vi lyckades slå division 1 laget Skånela i sista matchen. I den matchen var vi lite seriösare än i de andra matcherna, och det var ett bra försvarsspel som var det avgörande till att vi vann.

Idag har jag tvättat motorcykeln och badat för första gången i sommar. De andra jag badade med hävdade envist att det var varmt i vattnet, men jag tyckte ändå att det var lite kallt. Jag smorde in axlarna med låg solskyddsfaktor innan och har nu fått en fin rand mellan det insmorda och det som inte var insmort :-).

Jaha nu är det dax för en ny arbetsvecka då... Skönt att det bara är fyra dagar.

Sveeerige!

Oj vilken match det blev mellan Sverige och Paraguay. Bolluslingen ville verkligen inte in förrän i den 89 minuten då Ljungan NICKAR in den :-). He he vilken glädje det blev till slut efter mycket frustration :-).

Min rygg är helt kass idag... Den blev lite risig efter att jag körde marklyft, men så blev det bättre och jag körde marklyft igen och då blev det lite sämre igen, men idag efter lite löpning med handbollen är den helt kass. Så fort jag ändrar lite ställning på ryggen gör det tokont :-(. Vi har handbollsturnering i helgen och jag undrar just hur det ska gå med den här smärtan, men med lite vilja, adrenalin och smärtstillande ska det kanske kunna fungera ändå. Jag blir så ledsen och lack på det här...

Sova nu... Upp 05:15 imorgon.

Dåligt med bloggande...

Jag har jobbat en vecka nu och typ flyttat hem till mina föräldrar så tiden till att skriva i bloggen har blivit lidande, men nu har jag lite tid att skriva lite trots allt. Det är rätt soft att tillbringa den mesta tiden hemma hos föräldrarna för man får lagad mat och den smutsiga tvätten tvättad :-). Jag har egentligen ingen större anledning att bo i Örebro på vardagarna när jag jobbar i Hallsberg, för jag är ändå för trött för att orka göra saker i Örebro som inte går att göra i Hallsberg, och träna kan jag lika gärna göra här som i Örebro, så föräldrarna får nog dras med mig mer eller mindre fram till den sista juli :-).

Det var partaj igår i Askersund och det var så där halvkul. Egentligen kunde jag nog haft riktigt roligt i och med att de flesta polarna var där och så, men av någon anledning var det bara så där halvkul. Jag blev rätt full men tycker ändå inte jag riktigt kom igång, sedan var det kanske de 200 kronorna i inträde som dämpade stämningen :-). Allt som allt gick det på 400 kronor med öl och taxi, så det var riktigt tur att skattepengarna hade kommit :-). Kvällen tillbringades till största delen på dansgolvet, vilket brukar passa mig, men som sagt det blev inte så där jättekul ändå. Förra helgens partajande var bättre. En stor orsak till att man var lite off kan ha varit Sveriges kalkonmatch mot Trinidad & Tobago. Riktigt jävla dåligt att inte vinna en sådan match, och jag tycker det är Lagerbäcks fel. Finns det någon anledning att ha kvar Linderoth på planen när Trinidad har en man utvisad? Han är helt okapabel att göra något konstruktivt framåt. Nu får man verkligen hoppas på att vi vinner mot Paraguay på torsdag, och så bör Källström starta istället för Svensson.

Jag var ute och sprang en 5 kilometers runda i Motorp för en stund sedan och hade som mål att komma under 25 minuter, men jag misslyckades med 10 sekunder typ. Det var lite synd :-(. Kanske hade gått bättre om man inte varit bakis...

Sommaren har kommit nu :-). Idag har det varit tokvarmt, vilket oftast är härligt, men nu jobbar man ju så då kommer man inte få så mycket nytta av solen :-(. Blir mest jobbigt när det är svinvarmt på jobbet.

Trevlig helg!

Det har varit en riktigt trevlig helg. I fredags blev det att titta på Sverige och att spela sällskapsspel, vilket är riktigt kul :-). I lördags löpte jag en seg löparrunda och var på krogen. Vi gick till Frimis den här gången och det var riktigt roligt. Frimis är bra på sommaren för att de har en väldigt stor utegård. Idag var jag ute och åkte motorcykel med Pelle en sväng. Alltid kul att åka båge, men lite skakigt när man är bakfull och inte helt på topp.

Imorgon är det dax att börja sommarjobba, och jag är inte jättesugen på det, men jag behöver pengar. Värdera pengar mot fritid och tvärtom är en svår ekvation.

Frimis!

Kul kväll med bra vänner. Tack för en bra kväll allihopa! Inget gnäll, bara partaj :-).

Dagens låt: Poison - Fallen angel

Cooper's test!

Idag har vi sprungit Cooper-test med handbollen, men jag antar att det egentligen heter så som jag har skrivit det i rubriken, fast jag kan mycket väl vara totalt ute och cykla. Är det någon som vet varför det heter Cooper-test, om det inte är som jag tror att det är namngett efter någon person, så är det bara skriva en kommentar :-). Det gick hyggligt för mig att springa, och jag kom 2765 meter ungefär på 12 minuters löpning. Jag hade som mål att springa 2,5 kilometer innan, så jag är nöjd. Bias var den som sprang bäst, men han lyckades inte varva mig på den 400 meter långa banan som vi sprang på, vilket också var ett mål från min sida :-). Robert var med och sprang också, och jag lyckades komma längre än honom :-). Det har aldrig hänt innan och kommer nog inte hända så många gånger efter heller. När han bara har tränat lite så brukar han slå mig, men idag vann jag :-).

Var och klippte mig efter träningen, och det blev inte riktigt så kort som sist, men jag färgade det lite mörkare. Så nu har jag nästan svart hår :-).

Annars har dagen varit ganska så händelsefattig och tradig. Mest suttit vid datorn eller i soffan och försökt fördriva tiden. Nya tag imorgon.

RSS 2.0