Dåligt med bloggande...

Jag har jobbat en vecka nu och typ flyttat hem till mina föräldrar så tiden till att skriva i bloggen har blivit lidande, men nu har jag lite tid att skriva lite trots allt. Det är rätt soft att tillbringa den mesta tiden hemma hos föräldrarna för man får lagad mat och den smutsiga tvätten tvättad :-). Jag har egentligen ingen större anledning att bo i Örebro på vardagarna när jag jobbar i Hallsberg, för jag är ändå för trött för att orka göra saker i Örebro som inte går att göra i Hallsberg, och träna kan jag lika gärna göra här som i Örebro, så föräldrarna får nog dras med mig mer eller mindre fram till den sista juli :-).

Det var partaj igår i Askersund och det var så där halvkul. Egentligen kunde jag nog haft riktigt roligt i och med att de flesta polarna var där och så, men av någon anledning var det bara så där halvkul. Jag blev rätt full men tycker ändå inte jag riktigt kom igång, sedan var det kanske de 200 kronorna i inträde som dämpade stämningen :-). Allt som allt gick det på 400 kronor med öl och taxi, så det var riktigt tur att skattepengarna hade kommit :-). Kvällen tillbringades till största delen på dansgolvet, vilket brukar passa mig, men som sagt det blev inte så där jättekul ändå. Förra helgens partajande var bättre. En stor orsak till att man var lite off kan ha varit Sveriges kalkonmatch mot Trinidad & Tobago. Riktigt jävla dåligt att inte vinna en sådan match, och jag tycker det är Lagerbäcks fel. Finns det någon anledning att ha kvar Linderoth på planen när Trinidad har en man utvisad? Han är helt okapabel att göra något konstruktivt framåt. Nu får man verkligen hoppas på att vi vinner mot Paraguay på torsdag, och så bör Källström starta istället för Svensson.

Jag var ute och sprang en 5 kilometers runda i Motorp för en stund sedan och hade som mål att komma under 25 minuter, men jag misslyckades med 10 sekunder typ. Det var lite synd :-(. Kanske hade gått bättre om man inte varit bakis...

Sommaren har kommit nu :-). Idag har det varit tokvarmt, vilket oftast är härligt, men nu jobbar man ju så då kommer man inte få så mycket nytta av solen :-(. Blir mest jobbigt när det är svinvarmt på jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0