Midsommar!

Nu har det varit midsommar igen och den har jag spenderat nere i Grebbestad på västkusten. Det är Anders som har en stuga där nere som jag och några till var välkomna att åka ner till och bo i. Riktigt skönt att veta att man har ett hus att vara i om det skulle bli dåligt väder. Inte roligt alls att bo i tält om det regnar hela tiden. Sådant har man tillräcklig erfarenhet av från otaliga festivalbesök. Inte nog med att man hade tak över huvudet, utan man hade nästan helpansion också, för Anders och Tina bjöd på en massa god mat. Tack tack!
Det blev partaj både fredag och lördag. På fredagen, alltså midsommarafton, käkade vi först lite mat i stugan för att sedan gå iväg till ett uteställe som kallas för Kallsup. Vi hade tänkt att gå till ett annat ställe egentligen men det var så lång kö dit att vi hoppade det. På Kallsup var det bra drag men varmt så ini helvete... Man var riktigt svettig när man kom ut därifrån. Dagen efter mådde inte Klarren så bra :-). Tror han spydde relativt konstant i 8 timmar :-). Inte roligt när man själv är i den sitsen, men ofta underhållande när andra är he he...
På lördagen blev det partaj på Konserven istället. Det var ett större ställe och inte lika varmt som på Kallsup. Ronny och Anders hade lite Kung Fu takter på dansgolvet med varandra :-). Jag träffade Renathe och en kompis till henne där också, vilket var roligt, men de var inte lika sugna på efterfest som vi :-).
På det hela taget var det en riktigt lyckad midsommar. Det var iofs en riktig smolk i bägaren när Sverige spelade svindåligt och fick stryk av tyskarna i VM. Men men, Sverige är nog inte bättre just nu... Nu får man hålla på England och Spanien istället.

Idag har det varit riktigt trött... Det kommer bli en tidig läggdax ikväll. "Gääsp..."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0