Lätt förkyld!

Alla i min seminariegrupp var genomförkylda förra veckan, så det verkar som jag fått en liten, liten släng av det också. Näsan är inte riktigt lika lätt att andas genom som den brukar och jag känner mig lite hängig. Det plus att det inte skulle vara överkroppsfys imorgon på handbollen gör att jag hoppar över dagens pass på gymet och stannar hemma istället.
Idag har jag inte gjort så mycket. Det har blivit en föreläsning på universitetet, lite läsande här hemma och en del sittandes här vid datorn.

Igår spelade vi handbollsmatch i Mantorp och vann med sex bollar. Det var en bra match, men vår seger var egentligen aldrig hotad. Tror bara det finns ett lag i den här serien som ska kunna slå oss om vi har alla gubbar friska och spelar som vi ska. Det laget som kan slå oss är Lindes b-lag och de är alldeles för bra för den här serien.
Det verkade som allt var klart för kval förra veckan, men nu har det tydligen blivit så att Linköping får gå upp. Så nu blir sista matchen helt avgörande. I handbollen är b-lagen med i samma serie som a-lagen, men mellan högsta divisionen och division 3 får lag från samma förening inte ligga i divisionerna direkt efter varandra, vilket gör att alla lag i vår serie inte får gå upp. Jag gjorde förövrigt min bästa match igår för säsongen med tre mål. Det var skönt att få lite förtroende och speltid.

Jag var på förfest i lördags med Matz. Jag hade inget att göra så när han frågade om jag ville hänga på så gjorde jag det. Förfesten var lugn med melodifestival och lite snack. Fick höra att jag var lite osocial :-). He he nog var jag lite osocial, men jag orkar sällan vara övertevlig för sakens skull :-).

Undrar just om Steven Gerrard blev mutad av Arsenal. Hursomhelst passade han fram Henry i ett friläge så att denne gjorde mål när det typ var fem minuter kvar. Inte bra Steven!!!

Pappa fixade baklampan på bilen i helgen också. Jag var för slö för att göra det själv. Sedan har jag och några på jobbet kommit överrens om att man blir händig när man blivit pappa, och jag är inte pappa vad jag vet så då behöver jag inte göra sådant :-). Fast jag var lite händig här hemma i lördags när jag rensade duschavloppet och skruvade fast en hängare för handdukar :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0