Handboll!

Idag har jag varit nere i Göteborg och tittat på lite handboll. Det var SM-final för både damer och herrar, och det spelades i Scandinavium. Jag brukar inte titta på handboll så ofta, för att jag inte tycker det är så där jätteroligt, men ett par SM-finaler är aldrig fel :-). Jag följde med av en annan anledning också, trodde det skulle vara i Globen där jag aldrig varit förut, men så visades det sig att det var i Scandinavium, vilket var lite trist för där har jag varit förut. Matcherna slutade så att Sävehof vann damfinalen och Hammarby herrfinalen, vilket var helt emot hur jag hade tippat :-).

Diskuterade om hur det är att åka med Rosa bussarna i Sydamerika, och det verkar vara både rätt billigt och kul, så hittar jag massa pengar någonstans plus att man får med sig någon rolig människa skulle jag kunna åka på en gång :-). Jag är lite för feg för att åka runt i Sydamerika på egen hand, för att det verkar vara lite så där med rättssystemet där nere bland annat.

Jag brukar jämt ha massa intressanta tankar att skriva om när jag bara ligger och tänker, men så när jag väl sätter mig här så kommer jag inte på något sådant alls :-(. Diskuterade lite med Nils förut om vilka av de bekanta man tycker bra om och fungerar bra tillsammans med. Det är rätt konstigt att man fungerar så bra med vissa och så dåligt med andra. Är det för att man har bestämt sig lite för att man inte ska gilla den personen av vissa små anledningar, eller är det för att man helt enkelt är så olika? Själv har jag inte så där jättemånga väldigt nära kompisar, men däremot ett ganska stort kontaktnät. Jag tycker inte det stämmer så bra på mig som människa i och med att jag säkerligen inte alltid är den roligaste att umgås med, då jag är något egen. Ofta ser jag inte heller någon större anledning till att lära känna massa nytt folk för sakens skull. Fast jag får nog ta tillbaka lite av det där ändå... Är nog inte bara jag som är lite egen, utan det är vi nog alla mer eller mindre... Hursomhelst tycker jag att jag borde ha några riktigt tajta kompisar istället för massa mer lösa :-). Helt klart dagens lurighet :-).

Ingen utgång ikväll och Caféteriaarbete imorgon.

Kvällens låttips:

The Goo Goo Dolls - Let love in
Timo Räisänen - Fear no darkness, promised child

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0