Nervöst!

Idag har jag varit nervös, ganska rejält till och med. Jag är väl inte världens coolaste kille alla gånger, men inte heller den som går runt och är nervös för allting. Dagens nervositet berodde på en besiktning av min motorcykel. Jag skulle inte ha råd att laga den om de upptäckte några konstiga fel, så då hade jag fått körförbud och inte kunnat åka något i sommar. Men nu gick det så bra att motorcykeln inte fick en enda anmärkning, så nu kan jag åka i två år utan att behöva besiktiga igen.

Det är examinerande seminarium imorgon, och jag har inte förberätt mig alls. Det enda jag vet är vad jag ska prata om. Kan bli att kolla genom det där snart, annars fixar jag det imorgon förmiddag. Men det löser sig det där för jag har rätt bra koll på vad jag ska prata om ändå.

Jag sprang 5 km i Motorp idag, och det sög som fan i vaderna... Det kändes jättebra i början, men inte i slutet :-). Springa är väldigt tråkigt, men ett nödvändigt ont.

Fan... Nu glömde jag ringa storasyster och fråga vad hon önskar sig i födelsedagspresent, igen... Vi ska ju dit imorgon och fira henne. Jag är alltid lika jävla klantig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0