Nu har det blivit vittblått någonting...

Nu har jag lyckats fått ett lager färg på alla ställen som ska målas, och färgen har tagit slut. Det kan nog bli att hämta lite mer färg, men det kanske blir bra som det är nu. Jag får göra en utvärdering imorgon.

Igår blev det utgång igen, trots att jag var riktigt bakfull. Det blev Björnis, och det var rätt mycket folk där som jag kände, så det var riktigt kul, men lite trångt som vanligt. Annars är nog Björnis det stället som jag gillar bäst. Henke var där och var inte helt otippat rätt dragen. Han hade som mål att se och vara så dryg som möjligt :-). Jag trodde han skulle bli utkastad rätt fort, för han hade lite svårt med motoriken, men han löste det och blev kvar hela kvällen :-). Gattas var riktigt het också :-). Han såg faktiskt lite upptagen ut ett tag... Själv tog jag det ganska lugnt med både alkohol och raggande, men det var roligt ändå.

Nu kollar jag på något slags "samla in pengar till något genom humor program" på 4an. Hon tjejen från Hey baberiba är programledare, och det känns jättekonstigt när hon försöker vara seriös... Men rolig är hon.

Var ute på en liten löparrunda nyss, och det kändes ovanligt bra. Jag tävlade lite med en tjej jag sprang om i spåret, på så sätt sprang jag lite fortare. Hon var så klart inte medveten om tävlingen, men det var jag :-).

Jag kollade på vädret nyss och det ska bli svinvarmt snart :-).


Jag tror nästan det är bra att vara sjuk ibland, för när man frisknar till känner man hur jävla skönt det är att vara frisk. Det känns faktiskt helt underbart när man börjar kunna äta efter att ha varit illamående :-). Jag är typ aldrig sjuk, så då glömmer jag att värdesätta hur gött det är att vara frisk, men nu efter bakfyllan har jag kommit på hur underbart det är igen :-).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0