Helgen!

Nu börjar den första helgen i november 2006 gå mot sitt slut och den har varit ganska så trevlig. Igår var jag i Hallsberg och hjälpte far min att byta däck på bilarna, eller jag skulle ha hjälpt till med alla tre men som vanligt hade farsan redan börjat byta däck så det var bara en bil kvar när jag kom. Ingenting jag direkt gnäller över iofs :-). Dagen fortsatte med att åka ut till kyrkan för att tända lite ljus och kika på gravar. Tror det var första gången jag var där sedan Sajjes begravning...

På kvällen blev det förfest här hos mig och sedan utgång. Vi var ett gäng som satt här och drack några öl och hade trevligt. Sedan bar det av till Björnis men där kom inte Carro in så då fick det bli Klaras istället men det var kul där också. Efter krogen gick jag och köpte mat och när jag stog och käkade den gick en kille fram till en liggandes kille och sparkade honom några gånger och menade på att den liggande hade slagit honom inne på krogen. Den liggandes kompisar menade dock att de inte ens varit på samma krog. Många idioter finns det tydligen i samhället ialf.

Liverpool vann igår och Arsenal och Chelsea förlorade idag :-). Ett par sådana omgångar till och Liverpool är med i matchen igen.

Dagen har tillbringats med att handla, löpa och softa lite här hemma framför datorn. Nu ikväll blir det nog att kika lite film.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0