Helgen!

I fredags var det fredagen den 13 och den började för mig med att jag började känna mig lite hängig och att jag fick reda på att jag varit en poäng från VG på tentan, men sedan blev dagen bättre :-). När jag gick upp till expeditionen för att hämta ut min tenta tänkte jag att det kunde vara lika bra att titta genom den så att inte lärarna rättat fel någonstans, vilket jag upptäckte att de gjort. Den ena läraren hade missat två poäng på dennes del av tentan, och precis när jag satt där och kollade det så kom den läraren förbi och jag påpekade hans misstag. Han erkände sina misstag och ändrade mitt betyg till VG istället, och jag hade väldigt svårt att dölja min eufori av stolthet efteråt :-).
Kvällen sedan spenderade jag och Nils med att titta på Scarface, och njae den var nog inte så bra som jag hade hoppats, lite väl långdragen ibland med enormt långa scener där det typ inte hände någonting. Det är ju trots allt enligt många världens bästa film vilket jag verkligen inte kan hålla med om.

Under lördagen sprang jag en kort runda för att kolla hur sjuk jag var, sedan blev det lite plugg för att sedan åka till Hallsberg och fira pappas 57års dag, han börjar bli gubbe :-). Där blev det att titta på Liverpool, busa med barnen, dricka gratis alkohol och prata politik mm... Jag och mina föräldrar har inte riktigt samma politiska åsikter alla gånger. Jag har lite svårt för kommunist/socialiststilen där man ska tycka synd om alla människor som det faktiskt inte är ett dugg synd om.
Efter det blev det krogen, Klaras, med Klarvik. Jag tog det ganska lugnt och hade förhållandevis trevligt, men kanske kommer bli än mer impopulär bland vissa, vilket jag fullkomligt skiter i :-).

Idag har jag varit, inte speciellt bakfull, planerat en kort resa till Stockholm och promenerat runt halva centrala Örebro. Ska nog försöka läsa lite nu också om jag orkar...

Kommentarer
Postat av: linus

Grattis till VG :)

2006-10-16 @ 10:51:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0