Jag vill ha...

Det är mycket prylar jag skulle vilja ha och som skulle kunna underlätta mitt liv en aning...

Vad?

Laptop, men det har jag verkligen inte råd med, eller jo jag har det, men det känns som om man kan behöva ha en pengabuffert om det skulle bli några riktiga problem någon gång. En laptop skulle ialf underlätta mitt skolarbete lite grand, och kanske ge lite mer plats i lägenheten.

Löparskor. Mina jag har nu är flera år gamla och börjar gå sönder :-(. Nu när jag slutat med handbollen är jag ute och springer varannan dag ungefär, så det skulle faktiskt behövas ett par nya. Undrar bara om jag kommer fortsätta springa när det blir kallare ute bara? Hursomhelst är löparskor fruktansvärt dyra, så de jag har får nog duga tills de går sönder helt.

Hörlurar. Det har jag faktiskt råd med om jag vill. De jag hade försvann ljudet på. Skönt att ha musik när man löper, vilket jag inte har nu :-(.

Jeans. Har jag nog också råd med om jag vill... Finns ingen direkt anledning till att jag vill ha ett par nya förutom att jag tröttnat på de tre jag använder nu.

Digitalkamera. Det var det enda jag egentligen ville ha när jag fyllde år, men fick det inte :-(. Iofs var det kanske lika bra, för hade jag fått en då så hade det kanske blivit något halvtaskigt som jag inte blivit riktigt nöjd med. Jag vill ha en kamera för att jag tycker det är kul att dokumentera mitt liv och slippa låna någon annans så fort man behöver en.

En asfet platt-TV att hänga på väggen. Det är bara i mina drömmar och egentligen helt onödigt, men jäkligt snyggt :-).

Idag har det pluggats en massa men det känns ändå inte som jag kommit någonstans direkt, för jag är så väldans seriös med det jag läser, så det går väldigt sakta. Fick hjälpa grannen och TV-profilen Annika att bära soffa idag också. Snäll som man är så ställer man upp, men det gick ganska smidigt. Blev en sväng på gymet också.

Ibland är man så fundersam på det man gör att kroppen inte riktigt vet hur den ska fungera. Hjärnan skickar dubbla budskap som krockar med varandra någonstans på vägen... Lattjo det där, men hjärnan vet fortfarande inte om den gjort rätt eller fel och är mest ett virrvarr av funderingar.

En sak till!!! Är det något som helst synd om mig som inte har de här sakerna jag listat? Haaa NEEEEJ! Jag är frisk och har det bra socialt, så jag är mer än nöjd ändå :-).

Kommentarer
Postat av: fröken E

laptop har jag lovat mig själv att skaffa när jag blir vuxen. är 21 nu, och har i övrigt samma argument som dig. absolut anledning nog. köp, köp, köp!

2006-10-06 @ 00:02:25
URL: http://www.ego.info.se
Postat av: miian

puuh va nöjd m livet :) goood =) materiella saker klarar man sig utan..fast tycker DOCK...du ska köpa dej nya lurar å kanske ett par nya jeans.... ;) trevlig helg...sup å spy (INTE) nu igen!!!!

2006-10-06 @ 23:23:43
URL: http://miian.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0