Pinsamt...

Pappa ringde och frågade om jag ville komma hem på lördag och äta med familjen? Jag undrade varför och fick till svar att det vore trevligt för att storasysters familj skulle komma också, sedan fick jag prata med mamma om när maten skulle vara klar och då fick jag reda på att pappa fyller år på söndag... Jag vet att det är i oktober men vilket datum har jag inte så bra koll på, men nu i efterhand känns det som att man kunde lagt ihop ett och ett. För övrigt tycker jag att det är stor tid för min far att sluta röka, annars kommer det inte bli så många fler födelsedagar för honom, och då skulle jag aldrig förlåta mig själv för att inte ha tjatat tillräckligt för ett slut på rökningen.

En sak till... Hade jag inte fått reda på farsans födelsedag hade jag även glömt anmäla mig till nästa års termin på universitetet. Jag låg en vecka bakom i mitt tidsbegrepp...

Kommentarer
Postat av: miian

Mehhn lilla lilla ANdyPandy...SKÄÄÄÄÄÄRPNING:..va tusan har du för tankar i din överhettade lilla hjärna....som gör att du glömmer så viktiga saker?? ja du de kan man ju undra =) men du....de gör inget....folket älskar dej ändå =)

2006-10-11 @ 10:54:55
URL: http://miian.blogg.se
Postat av: Anonym

Katastrof hur kan man glömma sin fars födelsedag...

2006-10-12 @ 23:02:59
Postat av: linus

jag glömde pappas 50-årsdag. kom på det 4 dagar efteråt. ingen är perfekt ;)

2006-10-12 @ 23:06:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0