Järnvägenkryssning!

Under helgen har jag varit på en Ålandskryssning med massa människor som var med och hjälpte till under Järnvägen Cup. Alla som hjälpte till under cupen fick den här resan som ersättning, och det var drygt 180 personer med i sällskapet. Som vanligt med en sådan här tillställning så hände det en hel del roliga och kanske några mindre roliga saker. En mindre rolig sak var att Henke blev lite seg och missade det mesta av kvällen. Han brukar annars kunna liva upp tillställningar när han är i sitt esse :-). Roligare saker var att Dunder blev jagad, Nisse fick flera "jobberbjudanden" och speciellt att Torsten lyckades hålla radaren på i ett tillstånd mellan medvetande och medvetslöshet :-). Själv kom jag inte igång förrän ganska sent och det berodde på att jag inte ätit något på hela dagen för att sedan trycka i mig en himla massa mat under buffén, och efter det försöka dricka öl, vilket så klart inte gick så bra. Det fick bli att tigga sprit av polarna och att köpa ett antal drinkar i baren, så det gick åt lite mer pengar än vad det borde ha gjort :-). Kvällen tände till framåt halv 3 då man kommit i bra form och de började spela bra musik på ett av dansgolven. Man var rätt svettig där ett tag :-).
Man kan bli rätt irriterad på när någon kommer fram och menar att man inte hjälpt till tillräckligt under Järnvägen Cup. Jag hjälpte till mer än de flesta under årets cup, så jag blir JÄVLIGT lack om någon menar något annat.
I det stora hela var det en väldigt lyckad kryssning ialf.

Erik fyllde år idag så jag var där en sväng och grattade honom och kramades med flickorna :-).

Det är någon som sitter och skickar SMS till alla i handbollslaget på ett sätt som gör att det ser ur som att SMSen kommer från någon helt annan. Det är rätt kul och alla misstänker alla :-). Jag är ändå fullständigt övertygad om att det är "överledare" Allansson som ligger bakom det :-).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0