Knappast bättre...

Vi spelade match mot LIF Blå idag och förlorade med några bollar. Vår insats i matchen var helt ok och då speciellt försvarsspelet. För min del gick det riktigt dåligt, eller jag vet inte om det beror på mig egentligen? Allt som gick dåligt hade inblandning av vår nya spelande tränare. Tror vi sumpade bort fyra bollar totalt och alla handlade om passar från honom. Ärligt talat vet jag inte om jag verkligen kan ta på mig något av dem...? Knappast till 100% ialf, men det sänker mitt självförtroende radikalt när man får känslan av att det skulle vara mitt fel. Jag tog upp att vårt samspel är under all kritik i bilen på väg hem och det var rätt skönt att prata om, så det kanske kan bli bättre nu när han vet hur jag tänker och jag vet hur han tänker... Men det är inte bara det. Hur bra är jag egentligen? Är jag tillräckligt bra för att ha en klar plats i A-laget? Ärligt talat så vet jag inte längre... Känns som jag tappat en del av det jag var bäst på förr, men iofs förbättrat andra delar. Det man tycker man är dålig på nu kan ha mycket med självförtroende att göra så klart, men kanske inte bara...? Vad är jag bäst på om man jämför med de andra kanterna i laget? Jag har antagligen det längsta hänget och den bästa spelförståelsen, men förr levde jag mycket på kvickhet och genombrott vilket jag tycker jag tappat mycket av nu. Det som jag är klart sämst på av kanterna är att fortsätta försöka göra mål om det går emot mig ett tag och att vara intensiv i mitt spel. Robert och Dejan ger alltid allt på träningarna medan jag går och lallar runt, men så har det alltid varit. Jag har bara tänt till på matcher eller när det varit matchspel på träningarna, men nu är det knappt ens så längre när jag inte tycker handbollen är rolig. I försvarsspelet är jag minst lika bra och något mer användbar än de andra, skulle vara Robert som är lite bättre kanske, men det är jämnt. Det jag är sämst på av alla är snabbheten, men det brukar jag kompensera rätt bra genom att tjuva lite. I läget är vi nog alla ungefär lika bra. Det var lite tankar om det... I dagens match så var Sörman ganska så mycket bättre än mig, så man undrar just hur mycket man får spela i helgen?
Trist att det ska kännas så här... Funderar på hur mycket annat jag skulle hinna med om jag slutade med handbollen? Har funderat på vad jag är för människa egentligen? Är jag en person som vill träna stenhårt verkligen? Egentligen tror jag inte det. Jag vill nog bara hålla mig i hyfsad form och utöva sport när det är roligt och inte seriöst.

Ja ja efter allt gnäll så mår jag ändå väldigt bra. Jag trivs väldigt bra i min livssituation just nu, men det är många funderingar kring handbollen som är en stor del av mitt liv trots att jag aldrig varit speciellt intresserad av det :-).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0