Lite vardagsvänlighet kan förgylla dagen :-).

Man kan bli så glad av lite allmän vänlighet och tacksamhet i vardagen, ialf kan jag bli det. Tänkte på det idag när jag var och handlade lite mat. När jag då kom fram till kassan lade jag upp varorna med streckkoden på ett sådant sätt så att den som satt i kassan inte skulle behöva vända på varorna. Det gör jag varje gång för övrigt, men idag så tackade kassörskan för att jag gjorde det och sa att det underlättade hennes jobb :-). Sådant tycker jag är jätteroligt när man försöker hjälpa någon och denne blir tacksam och visar det :-). Jag tycker det är likadant när man kör om en bil på vägen och denne hjälper en att köra om genom att åka ut på väggrenen. Då brukar jag tacka genom en dubbelblinkning och tycker det är fest när man får tillbaka en helljusblinkning :-). Det finns flera sådana situationer som jag tycker förgyller dagen.
I det här stressiga samhället där det i många fall är på ett sådant sätt att man ska tänka på sig själv och se sig själv som störst, bäst och vackrast och inte bry sig så mycket om andra tycker jag lite vardagsvänlighet verkligen kan förgylla vardagen :-).

Kommentarer
Postat av: FX

Eftersom du förespräkar det här med vänlighet, skulle jag vilja be dig om att skriva mer om dina liberalistiska tankar på denna blogg. Besök även partikanslit så kan vi samtala och titta i portföljen.

MVH

FX

2007-04-04 @ 18:51:22
Postat av: Bassam

Hej på dej Andreas.
Bra att du uppskattar vänlighet, det gör
jag också. Vad gör du nu för tiden? Hörs du något med Jörgen Bruhn?
Kul att du har en blogg, jag ska nog också skaffa mig en.
Är du liberal? Kom över till vårt socialistiska gäng istället. Vi förespråkar gemenskap och planekonomi. Om du är intresserad så ta kontakt med mig på [email protected].
Tycker inte du ska lite på FX, undrar vad han har för något i sin portfölj?
Maila till mig!
Kram
Bazz

2007-04-04 @ 19:18:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0