MC-tider...

Nu har det blivit stor tid för att fixa med bågen och att åka ut och köra på de snart från grus rensopade vägarna :-). Jag hade tänkt att få igång min i söndags men något strul med batteriet hade antagligen uppkommit så jag fick inte igång den. Nu har jag dock köpt ett nytt underhållsfritt batteri så bågen bör kunna rulla snart :-). Batteriet inhandlades på Biltema och det är verkligen en affär jag inte känner mig så hemma i :-). Jag och mek går väl inte helt ihop :-). Det tråkiga är dock att jag antagligen måste sälja bågen så fort jag fått igång den för att kunna finansiera min och Nisses resa i höst. Om någon är intresserad av att köpa den är det bara att höra av sig. Det är en Suzuki GSX 600F av årsmodellen 1993 och den är i bra skick. Några riktiga vårbilder med MCn i periferin kommer snart finnas med i det här inlägget.

35234-2335234-22
Saga och Lisa ville gärna prova att sitta på hojen :-). De blir säkert ritkiga knuttar när de växer upp :-).

Det kan vara riktigt jobbigt när man inte förstår sig på vissa människor, vad de vill osv... Det är nästan bättre med de man förstår sig på men inte gillar än de man kanske gillar men inte förstår sig på...

ÖSK tog en hyggligt välförtjänt poäng mot Elfsborg hemma idag.

Klockrena låttips:

The View - Wasted little DJs
Blue Öyster Cult - Don't fear the reaper

Kanske har skrivit upp den senare förut men det är skitsamma den är guld ialf :-).

Kommentarer
Postat av: linus

Saga ser ut att ha en fallenhet för det ;)

2007-04-18 @ 07:50:06
Postat av: Helena

Give it to me baby... =)
Trevlig blogg, och väldigt fyndigt att sätta ut annons. Nu slipper du ju att betala blocket 80 spänn. Har precis läst igenom vår lab, ser bra ut!

Lycka till med Tenta plugget!
Kram Helena

2007-04-19 @ 18:47:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0