Lite av varje...

Nu är andra tentan gjord för det här året och den var lång och jobbig. Jag satt i 3 h och 45 minuter med skiten. Som högst får man sitta 4a timmar, och det var säkert en fjärdedel av klassen som satt tiden ut. Jag hade inget med mig att äta och så var tentan på morgonen så det blev lite jobbigt med hunger och skitnödighet :-). Men att klara av ett godkänt bör jag göra.

Mor och far har åkt iväg till Kina idag... Förhoppningsvis hamnar jag där en sväng i höst också. Ska till resebyrån och kika lite priser någon dag till och med. Det enda som är ett litet hinder för att det ska bli en utlandsresa är lägenheten. I värsta fall får jag säga upp den men man kanske skulle försöka tvinga lillaystern att plugga på universitetet i höst... Då kunde ju hon bo här under den tiden jag är borta :-).

Vad händer i helgen då? Ja jag vet inte riktigt... Sörman har inflyttningsfest i Hallsberg. En hel del bekanta ska dit så det skulle kanske kunna vara ok, men jag vet inte om det lockar så där jättemycket... och "lagfester" i Hallsberg brukar oftast bli rätt trista. Nu ska man inte vara negativ men det brukar faktiskt vara så, ialf enligt mig :-). En annan variant är att gå ut med Klarvik här i stan. Jag hade hoppats på att det skulle bli någon slags "klassfest" eller liknande, men jag uppfattade inte att det skulle bli något sådant :-(. Lite kul med variation på de man partajar med.

BBB hävdar att de har fixat mitt bredband nu... Verkar fungera bättre men det var ändå lite ostabilt här om dagen... Störigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0