Nelly!

Kom precis hem från affären och jag lyckades att inte tappa ur min korg på golvet vid kassan den här gången :-).

Än så länge har det varit en lugn helg. Igår hälsade jag på föräldrarna och hade hoppats på att de hade hittat en ny fin Liverpooltröja till mig i Kina där de hade varit, men det hade de tyvärr inte gjort :-(. Jag har liksom inte råd att köpa en här i Sverige. Istället fick jag ett par kalsonger och ett par strumpor :-). Lite komiskt men alltid bra att ha :-).

Kikade på matchen mellan Liverpool och Sheffield Utd under tiden jag var där. Gerrard fixade två straffar och Jens Fjellström jämförde honom med Ronaldo på grund av om det var filmningar eller ej? Det var verkligen att ta i!!! Första straffen må vara en bedömningsfråga men det är knappast Gerrards fel att domaren blåser straff. Den andra straffen går inte ens att diskutera.

På kvällen åkte jag hem till Matz och kikade på Melodifestivalen tillsammans med honom och Svensson. Den bästa låten med Andreas Johnson gick vidare. Synd att Uggla bara gick till andra chansen för jag tyckte det var ett bra driv i den låten. Vi lyssnade på lite musik efteråt och snackade lite skit. Matz satte på den gamla klassikern Nelly med Mauro Scocco. Jag har bara tyckt den varit ok förut men nu lyssnade jag lite mer noggrant och synthmelodierna i låten är verkligen bra och låter väldigt moderna. Påminner faktiskt om Lo-Fi-Fnk i mångt och mycket.
Runt 12 bestämde jag mig för att ta mig hemåt och då började Matz och Svensson fundera på om de skulle på krogen. Efter ett tags diskuterande kom de fram till att de skulle hoppa det så jag åkte hemåt. Efter några minuter ringde Matz och menade på att de ändrat sig och ville att jag skulle vända och hämta dem. Jag gjorde det inte... Antar att de inte är för lacka över det idag men igår lät de lite besvikna, men jag orkade fan inte vända!!! De hade sin tid att bestämma sig :-P.

Nelly tror att världen inte längre finns om hon blundar tillräckligt hårt...

Och Nelly säger att varje hjärta har ett hem, men det kan ta tid att hitta, det kan vara svårt...

Kommentarer
Postat av: linus

jag måste säga att låten var bra.

hon säger att solen och vinden och regnet är hennes enda vän.

2007-02-25 @ 20:28:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0