Översvämning!

Idag lyckades jag sätta mig vid datorn under tiden som jag fyllde på diskhon med vatten och det dumma var att jag råkade sitta lite för länge framför datorn :-). När jag kom tillbaka till köket var det vatten över halva golvet :-). Lite klantigt men som tur var hann det inte rinna över så mycket. Vet vissa andra som lyckats glömt en kran på en hel helg...

Liverpool F.C. har blivit uppköpta av ett par amerikanare. Inte så roligt direkt men tyvärr behövdes det nog för att klubben skulle kunna hänga med de andra topplagen i ligan. Jag ser på det hela med en viss  förhoppning om att det ska bli bra ialf.

Jag har haft en hel del besök idag på kvällen. Först kom storasysters hela familj och sedan kom Pelle och bröderna Fredriksson. Trevligt värre med lite besök och min kladdkaka uppskattades av alla, eller de sa att de gillade den ialf :-). Saga och Lisa ville ha mer kladdkaka hela tiden så jag tror nog att den var rätt god :-). Barn brukar vara ärliga.

Igår hade vi ett snack om den planerade resan. Vet inte om vi kom fram till så mycket men grabbarna verkade tycka att mina reseidéer verkade vettiga. Någon försiktig person som behöver en lägenhet där allt finns i sommar och höst kanske?

Ringde BBB idag och klagade på min internetuppkoppling för säkerligen 20:e gången i ordningen. De gjorde en felanmälan och kommer nog att skicka hit en tekniker igen... Får hoppas på att det blir bra efter den här gången.

Idag fick jag papper att skriva på om att gå ur A-kassan. Känns lite osäkert men jag tror ändå inte det kommer gå någon större nöd på mig även om jag blir arbetslös.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0