Varför blir det dubbla kopior?

Det fortsätter att bli dubbla kopior av alla inlägg jag skriver i bloggen av någon för mig helt okänd anledning. Om det är någon som vet varför får ni gärna säga till. Det finns dock bara en fil till varje inlägg i arkivet...

Jag har börjat kollat på serien Lost nu. Fick för mig att fixa första säsongen här om dagen och nu är jag helt fast i serien. Ungefär som jag trodde att jag skulle bli men jag ville börja från början och inte komma in mitt i.

Helgen som gick var lugn och skön. Klarre lyckades dock övertala mig att hänga med ut på krogen i lördags men jag tog det ganska lugnt och bara några öl slank ner. Det blev ialf roligare än förra helgen som kändes ganska onödig.

En favorit i repris är aldrig fel heller...

Mitt internet har inte blivit bättre trots att de skulle ha fixat det. Nu har jag kopplat ur telefonmodemet för att se om det gör någon skillnad och idag har det faktiskt fungerat alldeles utmärkt.

Jag hälsade på storasyster familj igår och blev som alltid varmt välkomnad av de goa barnen :-). Hur mysigt är det inte när Lisa kommer och säger "sitta knä" när man sitter vid TVn :-). Goa ungar!!!

Jag sover inget bra just nu.... Jag brukar vakna ett par gånger de närmsta timmarna efter att jag först somnat. Inte bara det att jag vaknar utan det brukar vara efter någon konstig dröm och sedan känner jag mig helt borta ibland. Det är ungefär som att vissa funktioner i hjärnan är bortkopplade. Tar några sekunder innan jag förstår vad som händer. Det är iofs inget helt nytt det här men brukar sällan vara så här mycket. Jag tror att det beror på för mycket pluggande och koncentration...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0