Helg!!!

Nu har åter en helg passerat i mitt liv och den har varit riktigt trevlig. I fredags tog jag en soft hemmakväll med TV och musiklyssnande. Skönt att ta det lugnt efter att man har skrivit en tenta, för övrigt gick den nog rätt bra, fixa ett godkänt är jag rätt säker på att jag kommer göra.
Lördagen började med att titta på matchen mellan Watford och Liverpool som slutade 0-3 :-). Skönt med en seger efter förra veckans dubbla debackel mot Arsenal. Segern var rättvis men något annat än seger mot Watford skulle vara ett misslyckande. Tråkigt nog vann alla de andra topplagen också :-(. Den påföljande kvällen tillbringades med partaj :-). Det var jag, Allan, Klarvik och Bias som satt här och drack några öl för att sedan gå till Klaras. Eller nu var jag lite grabbig... Alla dricker ju inte öl... Ska inte säga några namn men en av dem är bland annat "överledaren" i HK Järnvägen :-P. Man börjar väl kanske bli lite för gammal för att gå till Klaras nuförtiden men det är skönt med variation och sedan ligger Klaras i en bra och rymlig lokal, dock kan man önska lite bättre musik, vilket livligt påpekades av mig på dansgolvet :-). Måste tacka Allan också för att han bjöd mig på både en tequila på krogen och en alkoläsk på förfesten, dock blev inte bartendern så glad när Allan spottade ut resterna av citronen till tequilan på golvet... Men det berodde enligt Allan på att bartendern inte gillade honom :-). Det var en ganska rolig incident tyckte jag :-). För övrigt var resten av kvällen också väldigt trevlig och man träffade på många gamla bekanta.
Idag har det bara softats och kollats lite film tillsammans med Karro. Jag hade köpt Exorcisten begynnelsen här om dagen med ganska låga förhoppningar på att den skulle vara bra, men den var faktiskt helt ok och blev aldrig tråkig.


Kommentarer
Postat av: Bias

För att inga missuppfattningar ska uppstå vill jag bara nämna att överledaren för HK Järnvägens herrlag inte är samma person som kanslisten för HK Järnvägen.

Inte för att jag skulle skämmas av att dricka alkoläsk och därmed framstå som "ograbbig".

2007-01-17 @ 20:20:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0