Min tid är nu!!!

De flesta bloggar man läser verkar fungera i terapeutiskt syfte där det mest skrivs massa deppiga saker. Jag däremot tycker det är mycket roligare att skriva om positiva saker och händelser man stört sig järnet på :-). Precis som jag skrev för några dagar sedan så mår jag verkligen bra just nu trots skitväder, tentavecka och mörker :-). Jag känner att jag inte har så mycket mer att begära av mitt liv, eller jo lite mer pengar kanske :-). Inte för att jag tror att pengar gör oss människor så där väldigt mycket lyckligare men det underlättar vardagen, eller jag vet att det i regel inte gör oss så mycket lyckligare...

Jag och Nisse har funderat lite på en jorden runt resa någon gång, eventuellt nästa år. När jag kollade på brevet från Nordea igår så upptäckte jag att de pengarna borde jag kunna använda till en resa. Det där med att ha massa pengar sparat är nog inte så bra egentligen. Bättre att få ut något av dem än att man råkar trilla av utan att ha hunnit använda dem, sedan är man bara ung en gång. Finns således tankar på att jobba i höst och tjäna ihop de resterande slantarna som behövs för att kunna finansiera en härlig resa.

Imorgon är det tenta igen... Känns lite svårare den här gången än sist och sedan är jag inte lika väl förberedd heller men jag tror jag klarar mig rätt ok ialf. Fick höra av Nisse här om dagen att man blivit en innesittare :-). Mmm det blir så ibland när man har gått och blivit en seriös student :-).

Dagens fundering... Finns det någon av er killar som läser den här bloggen, eller bara råkar läsa det här blogg inlägget, som någonsin känt er sexuellt utnyttjade av en tjej? Typ känt när ni gått därifrån, usch vad jobbigt nu känner jag mig som en riktig billig bitch :-)? Tjejer däremot verkar ha en tendens att känna så... Är det på grund av ett icke jämställt samhälle eller vad?

Dagens låttips - Van She - Kelly

Kommentarer
Postat av: Leffe C

Hur ska du lösa en sådan resa? Jag ger inte ledigt för resor bara för studier.

2007-01-13 @ 15:37:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0