Nyårsdagen!

Idag är det den första dagen på det nya året och man är lite slak som vanligt denna dag :-). Igår var det, inte helt otippat, fest för att fira in det nya året. Jag, Nisse, Bias, Salle och Sörman bestämde oss för att köpa lite god mat, laga den och sedan äta den hemma hos Salle :-). Det var bland annat fläskkotletter, Entrécote och potatisgratäng. Jag och Salle blev kockar, jag stekte köttet och han fixade gratängen och resultatet blev faktiskt över förväntan :-). Kvällen fortsatte med snack, musikquiz, ett väldigt stelt besök till Salles grannes fest mm... Hursomhelst var ialf tillställningen väldigt trevlig. Robert tittade till och med in efter ett tag. En stund innan 12-slaget blev det att knalla upp på stan för att titta på fyrverkerier vid Slottet. Det var riktigt vackert och en jävla massa folk :-). När fyrverkerierna hade skjutits klart blev det en sväng till Klaras för fortsatt partaj. Kvällen där fortsatte lika bra som den varit innan för att sedan avslutas med efterfest med åter ett musikquiz. Jag tror det laget Bias var med i tog hem både för och efterfest-quizet :-). Han är rätt musikallmänbildad den pojken.

Lite bilder från kvällen:

35234-17
Salle och Sörman vill hugga in på maten :-).
35234-18
Musikquiz!
35234-20
Runt 12 på stan!
35234-19
Kvällens startuppställning på Klaras :-).

Jag fick ganska så dåligt samvete häromdagen. Mammas moster och hennes man hälsade på mina föräldrar och då ville mor och far att jag skulle komma hem och träffa dem men jag hade varken tid eller lust. Sedan ringer pappa och berättar att de hade haft med sig massa pengar till mig och Johanna som vi fick. Oj vad jag kände mig egoistisk och dålig där ett tag... Men jättetack Ajna och Arne för pengarna!!!

Egentligen ska man väl summera året som gått nu också... Men jag vet inte om jag orkar riktigt. Vi pratade om det bästa och det sämsta som hade hänt under året på förfesten men det är svårt att veta precis. Det sämsta som hänt mig personligen är ialf tiden då jag slutade med handbollen. Jag mådde verkligen kasst varenda träning, kände knappt igen mig själv. Lite lustigt hur det kan bli. Det bästa vet jag inte för det har hänt mycket bra saker under året. Tänkte dock avsluta dagens blogginlägg med lite best off över året.

Årets låt: The Goo Goo Dolls - Let love in

Ialf den mest spelade låten hemma hos mig så då måste det bli årets låt :-).

Årets överraskning: Emmabodafestivalen

Jag hade inte ens tänkt att följa med men det var bra att jag gjorde det för jag blev glatt överraskad.

Nej jag orkar inte skriva mer nu... Kanske blir någon mer vettig årssumerring när jag känner mig lite mer kreativ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0