Kanalfest!

Partysomrarna brukar ofta börja med någon slags fest i Askersund. Från början var det tradjazz sedan blev det Strandparksfest och nu har det blivit Kanalfest. Det brukar, eller har ialf varit, väldigt kul med dessa fester och mycket folk brukar det vara. Årets tillställning blev dock inte lika rolig som det brukar. En bidragande orsak är att Kanalfesten aldrig kan bli lika bra som Strandparksfesten var beroende på plats men det är ju inte så mycket att göra åt. Årets Kanalfest var ändå tråkigare än vanligt och det berodde nog mer på en själv än på festen i sig. Det känns som att man inte riktigt släpper loss lika mycket nu som man gjorde förr och att man försöker "spela" nykter trots rikligt alkoholintag :-).
The Poodles lirade live och det gjorde de bra. Lite synd att de har det namn de har annars hade de nog kunnat kröna ännu mer succé än vad de gjort. Det är helt klart ett bra band.
Jag försökte få grabbarna att få in ett mer peppande snack än nedtryckande snack mot varandra... Vet inte riktigt hur det gick men man kan ju hoppas på att någon kommer ihåg något av det ialf :-). Det är så onödigt att håna varandra för allting, peppa istället!!!
Nisse fick en liten deppsnedtändning, antagligen helt i onödan, vilket var jävligt synd. Hade han inte fått det hade kanske kvällen blivit väldigt mycket roligare. Jag är rätt dålig på att roa mig själv och behöver nästan någon bra hangaround för att jag ska ha riktigt kul.

Det bästa med kvällen var när vi hade åkt hem. Jag, Nisse, Salle och Bias sov över hos Nisse i Åsbro där hans föräldrar har ett hus vid Hemsjön. När vi kom dit så blev det nakenbad i den varma sommarnatten. Det var extremt skönt och temperaturen i vattnet var nog nästan högre än den i luften. Det kändes som att man var med i någon klassisk bok från 50-talet ungefär. Var riktigt härligt.

Vi satt och käkade lite skräpmat på Nytorget idag när vi kommit tillbaka till Hallsberg då Dunder drog upp en gammal anekdot. Hans berättelse var livlig, intressant och rolig men förhållandevis ganska fel om man jämför med mina minnesbilder. Det viktiga är dock att människor som gillar att berätta gamla anekdoter och gör det bra oftast verkar töja ganska mycket på sanningen för att det ska vara intressantare och roligt. Undrar om vi andra som kan hacka oss fram när vi ska berätta något oftast gör det för att vi försöker berätta så faktamässigt som möjligt och inte ändra något i anekdoten, vilket då i sin tur leder till mindre flyt i berättandet? Inte helt otänkbart.

Imorgon är det dax att gå upp klockan 6 för att jobba lite... Usch på det men det får gå. Salle och Nisse har det så jävla mycket värre således mer synd om dem än mig :-).

Kommentarer
Postat av: Anonym

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

2007-06-11 @ 21:53:36
Postat av: Anonym

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

2007-06-11 @ 21:54:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0