Midsommar med helpension i Grebbestad :-)

Nu är man tillbaka från en i många bemärkelser blöt helg nere i Grebbestad. Först och främst måste jag ge ett enormt stort tack till Anders och Tina för deras stora gästfrihet och givmildhet. Det var både gratis boende och gratis mat samt att Tina passade upp på oss som om hon var vår egna servitris :-).
Det var jag, Klarvik, Ronny och hans tjej som bodde hos Anders och Tina i deras stuga i Grebbestad den här gången. Det är lite av en tradition för mig att åka ner till Grebbestad och fira Midsommar. Detta var säkert fjärde eller femte gången totalt och det är alltid lika roligt. I år räknade jag till och med med att det kunde bli rekordroligt för att även Nisse, Salle, Bias och Robert skulle vara i närheten. Jag vet dock inte riktigt om det blev det roligaste året men jäkligt skoj var det ialf. Både Midsommaraftonskvällen och Midsommardagskvällen spenderades med att Tina och Anders fixade massa mat som vi glatt mumsade i oss tillsammans med lite alkohol :-). Kvällarna fortsatte sedan på utestället Konserven inne i Grebbestad. Första kvällen var nog den bästa trots att Klarvik tvingade oss att åka in till krogen redan vid halv 10... Jag kände väl att man kunde softa lite längre och eventuellt gå ut tidigare på Midsommardagen, men nu blev det så som Klarre ville och det spelade egentligen ingen större roll. Krogkvällen innehöll diverse roliga och mindre roliga delar :-). Bland annat var det nån snubbe som tyckte jag skulle passa in som någon slags modell för någon polare till honom. Han undrade över min längd och jag var tydligen lite för kort... Han kanske drev med mig vem vet!? Var även ialf en tjej som jag kommer ihåg som skulle rufsa till min frisyr och sedan en annan som tyckte att jag var väldigt icke mainstream :-). Antar att det var positivt hehe... Kvällen var väldigt underhållande :-). Det mindre roliga var att Klarre, Folke, Ronny och hans puma drog hem tidigare än mig för att jag ville stanna kvar på stället med Nisse, Bias, Salle och Robert för att sedan sova hos dem eller något sådant. När sedan Nisse och Salle hittat en taxi var den tydligen full så att jag inte fick plats... Jag hatar att vara till problem för andra så jag sa bara att jag går hem till Folke och Tina istället... Det jobbiga var bara att det regnade, var kallt och att det är 2-3 kilometer till stugan där de bor :-). Det blev ganska blött och när jag sedan kom fram var det så klart låst... Jag ringde alla utom Anders för jag ville inte väcka Sebastian, Anders och Tinas son, men ingen svarade... Så jag satt där utanför dörren någon timme till och frös tills jag tillslut ringde Anders ändå. Tina svarade och släppte in mig och Sebastian hade inte vaknat :-). Han var tydligen inte så lättväckt som jag trodde heller :-). Sebastian är en cool liten pojk för övrigt. Jag kommer ihåg att jag störde mig lite på honom förra året för att han väckte oss på morgonen med sina skrik men i år var han ascool :-).
Så till andra kvällen. Jag hade nog tänkt att andra kvällen skulle bli lite bättre än Midsommaraftonen för att det antagligen skulle vara lite mindre folk och inte lika stor hets och att vi skulle bjuda in Nisse, Bias, Salle och Robert till Anders för att festa men så blev det inte. De grabbarna bestämde sig för att åka hem helt hux flux på Midsommardagen utan vettig anledning. Jag ska inte bry mig om andras beslut men i det här fallet blev jag rätt irriterad för det verkade som långt ifrån alla av dem ville åka hem då. Det stör mig lite fortfarande trots att det absolut inte borde!!! Kvällen blev ändå riktigt bra för att Anders var i en härlig form och vi shakade stenhårt till Cranberries, Oasis, Thåström, Dolly Parton och en del annan riktigt bra musik. Ganska ovanligt med ett sånt brett musikutbud på ett discotek men det var riktigt bra. Klarvik sände tydligen även ut lite konstiga vibbar som gjorde att en kille raggade på honom hehe... Klarvik du kanske är en liten smygis haha...!!! Det blev även nästan efterfest men inga egna stugor inga efterfester :-).

Över det hela taget en lyckad helg och jag är ledig imorgon :-).

Mycket jag blev det tydligen... :-).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0