Skyltdocka!

Det snöade i Dalarna och Jämtland idag tydligen :-). De som bor där uppe kan kanske dansa runt en snögubbe istället för en midsommarstång på Midsommar :-). Hur man nu kan bo norr om Stockholm är väl dock för de flesta människor på denna jord en gåta...

Det har kommit lite nya sommarjobbare till Ahlsell, alltså riktiga sommarjobbare och inte sådana som jag som varit där en hel del tidigare. Oscar har fått en av dem att ta hand om, och det spelar väl egentligen ingen större roll, men i det här fallet är det rätt roande för många av oss och då speciellt mig :-). Mer behöver jag inte säga hehe... Annars flyter det på rätt bra på jobbet.

De hade ringt tre gånger från mitt hyresbolag idag... Undrar just vad de ville? Jag får verkligen hoppas att det inte har blivit något strul med övertagandet av min lägenhet. Blir att ringa imorgon och kolla upp det... Flytten är ju tänkt att inledas nu i helgen.

Måste bara avsluta med den här bilden som tydligen blev tagen på Satin för ett par helger sedan. Jag tror det är Pippi Långstrump och en skyltdocka :-).
image27

Kommentarer
Postat av: Karolina

Det måste allt vara en speciell sommarjobbare om det är speciellt roande för just dig :-) o du skyltdockan.. nu slipper jag ju skaffa mig en uppblåstbar ;-)

2007-06-15 @ 08:42:05
Postat av: Pippi Långstrump

Ha! Kul grej! Jag har ingenting att säga i försvar, faktiskt. Det e ju onekligen likt.

2007-06-17 @ 15:41:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0