Usch på essayfrågor!

Fick resultatet på den senaste tentan idag. Resultatel blev G vilket inte var så bra för då blev det bara G i kursen. Den här tentan var även den lättaste den här terminen vilket gör saken ännu mer irriterande. Att det inte blev bättre betyg beror till största del på dessa evighetslånga essayfrågor... Jag skriver inte speciellt fort och analyserar det jag skriver så det tar tid för mig att svara på evighetslånga frågor vilket gör att jag blir trött på att svara och till slut inte orkar skriva allt jag kan. Ha kortare frågor eller multiple choice frågor så blir det så mycket bättre. Det blir knappast bättre av att frågorna är i stil med; vad är ADHD eller vad är Schizofreni? Hur fan ska man veta om man ska skriva definitionen eller en hel bok som svar om ämnet? Obegripligt öppna frågor.

Nu är det för övrigt helt tomt i lägenheten...

En vakt ringde från Strömpis förut... Jag kunde inte komma på att jag gjort något dumt de få gångerna jag varit där. Hursomhelst hade vakten tagit fel på person och sökte en av mina gamla grannar.

Tre fucking månaders uppsägning på bredbandet också. Absolut inget överraskande iofs men alltid lika irriterande. Hann inte säga upp det tidigare i och med flytten så att säga. Fränt att betala bredband som man ändå inte kan använda.... Arghh!

Kommentarer
Postat av: Karolina

Nja.. jag håller inte riktigt med.. blev inte du välgodkänd på dem tre första kurserna då? För då får du faktiskt vg i betyg.. 75% gäller väl. Hör dig vidare :-)

2007-06-21 @ 15:43:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0