Härligt väder!

Nu har verkligen våren kommit hit till mig i Örebro :-). Solen skiner och termometern knallar upp mot 15 grader Celsius :-). Det är underbart efter en lång vinter. Bara det att man ställt om klockan också vilket leder till att det blir ljusare på kvällarna. Hur skönt är det inte när solen skiner in genom fönstret runt 7 på kvällen :-)? Det blir iofs jobbigare att hålla uppe studietakten när man bara vill vara ute men det är smällar man får ta.

Det var nog inte så konstigt att jag tyckte tentan var svår i lördags... Man skulle tydligen välja två stycken bland de fyra essä-frågorna som fanns och således inte svara på alla, vilket jag gjorde. Jag tyckte att tentan var ovanligt lång och jobbig, uppenbarligen inte så konstigt :-). Det blev att prata med läraren idag och berätta vilka av frågorna han skulle ta som mina svar :-). Man kanske skulle läsa instruktionerna nästa gång :-).

Kommentarer
Postat av: FX

Kom ihåg att inte vara ute i solen för mycket. Risken finns ju att du kan bli röd, och det vore ju ett riktigt hemskt nederlag för en trogen liberal som du.

MVH

FX

2007-03-29 @ 14:14:45
Postat av: Anonym

Jag har lång erfarenhet av det liberala. Du är hjärtligt välkommen att börja hjälpa till inom partiet om du så skulle vilja. Det är bara att du ansluter dig till nästa möte om du har frågor och intresse av att hjälpa till inom pariet. Allt kan vara till nytta. Små som stora sysslor. Du är hjärtligt välkomman att bara ställa frågor om du så vill. Det är bara trevligt att utbyta liberalistiska tankar tillsammans. (Det kanske kan leda till något annat också). Jag sitter på partikanslit en stor del av min tid. Jag har i och för sig flextider, men jag sitter där till största delen av dagarna i varje fall. Som sagt min partivän, det är bara att du ansluter om du har intresse för det. Om inte annat kan du komma förbi och se vad jag har i min portfölj. Det är rejäla och njutbara saker kan jag tala om. (Det kan kanske också leda till något).
Ha det bra min partikamrat. Jag hoppas vi ses inom en snar framtid.
MVH
FX

2007-03-29 @ 14:29:35
Postat av: John Ausonius

Ni sanna liberaler är för långt till vänster!!!
Pang pang pang, säger jag!!!

/John

2007-03-29 @ 16:04:50
Postat av: FX

Hej John!

Jag skulle vilja diskutera lite med dig angående ditt inlägg. Egentligen strävar vi åt samma håll, fast du gör det lite mer drastiskt än vi liberaler. Vi har en hel del tankar som stämmer överens, bara att vi liberaler yttrar oss på ett annat vis än vad du gör.
Men nu ska vi inte göra en stor diskussion av detta. Som jag tidigare har sagt till min partivän Mr. Oxelgren, är du John också hjärtligt välkommen att diskutera politik med mig. (Om inte annat portföljen. Där i finns det rejäla och njutbara saker, som jag också tidigare sagt).
Men det sista jag har att ta upp på dagordningen för idag är att jag gärna skulle vilja att du, Mr. Oxelgren, kom till partikanslit och diskuterade lite liberalistiska tankar med mig. Jag tror vi har mycket att prata om. Efter vi har pratat tar jag fram portföljen så kan vi se om vi kan hitta något spännande i den. Vädret passar ju bra för detta idag. Jag är som sagt på kanslit hela dagarna. Flextider. Du vet hur det är min kära partivän.

MVH

FX

2007-03-30 @ 12:31:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0