76 kg?

Jag ställde min kropp på min våg idag för att se vad jag vägde och till min stora förvåning visade vågen på 76 kilogram. Så lite har jag nog inte vägt sedan i gymnasiet eller något liknande. Jag håller på och tynar bort :-). Tunnisen som blev lite halvbiff håller på och bli en tunnis igen :-). Inte undra på att det känts lite sämre på gymet på senaste tiden... Men inte fan har det gått bättre i löparspåret trots viktnedgången grr...

Igår kikade jag, Oscar och Hagis på FA-cupfinalen mellan Chelski och Scums. Chelski lyckades vinna i förlängningen trots att Scums hade en boll inne i mål innan men det gilldes tydligen inte. Nu hoppas jag verkligen på att den äckliga men uppenbarligen kunniga Mourinho kan knipa igen sin lilla käft om Garcias mål mot Chelski i CL för ett par år sedan var inne eller ej. Har väldigt svårt att se att han kommer älta Scums mål lika mycket som Liverpools mål. Alltid lätt att vara glad i framgång.

Efter matchen blev det fest med lite andra jobbarkompisar på norr här i Örebro och det var helt ok. Amir lyckades få med mig och Oscar på gästlistan till Satin så att vi fick köföreträde och gratis inträde. Ett STORT TACK till Amir för det. Jag är dock inte som alla andra som säkert känner sig såååå viktiga och fräna när de får gå före i kön utan jag tycker mest det är pinsamt men det är jävligt skönt att slippa kön och gå in gratis. Shout Out Louds spelade och gjorde en bra spelning. På vägen hem träffade jag på den enda som jag tyckte var lite dryg av de som spelade i Bobby BK men nu var han hur trevlig som helst och ville att jag skulle fortsätta träna :-). Alltid trevligt :-). Hade även ett par smått givande konversationer på MSN när jag kommit hem sedan.

Nu har jag satt ner min båge till 20 000 kr. Det är ju gratis... Förstår inte att ingen vill ha den. Är folk så jävla täta nuförtiden så att de köper dyrare bågar eller?

Nu river grabbarna Järnvägen Cup för det här året... Känns som man borde hjälpt till bara för att.... Men men... Jag spelar inte längre så jag tror inte någon räknar med att jag skulle hjälpa till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0