Trött!!!

Inte nog med att det varit en "hård" helg med partaj och för lite sömn så lägger de en föreläsning klockan 9 på morgonen. Jag tycker inte om att vara trött så det blir en rejäl eftermiddagslur nu efter maten :-). Undrar just om jag kommer hinna plugga något idag som jag tänkt? Måste försöka hinna med det för jag ligger lite efter. Jag ska nog träna med Bobby BK ikväll också. Dyrvik tyckte jag skulle hänga med... De verkade inte helt nöjda med sin målvakt. Hursomhelst är det roligare att spela fotboll än att gå ut och springa i spåret så jag tänkte hänga på för en "provträning" :-). Jag har dock inte råd med den hutlösa medlemsavgiften som de har i Bobby BK så jag vet inte riktigt hur det blir med det där sen... Men, men en träning är ju aldrig fel dock.

Det gick inte så bra för The Ark i Eurovision Song Contest. Men man ska nog inte vara så jätteförvånad över det. "The worrying kind" är en helt ok låt efter att man hört den några gånger. Själv tyckte jag inte den var så värst första gången jag hörde den för den saknar egentlig refräng och har inget riktigt driv tyvärr. Hade de tagit någon av sina andra låtar hade det nog gått bättre.

Intressant föreläsning om personlighetsstörningar idag. Det är skillnad på narcissist och psykopat även att de är ganska lika... Jag måste lära mig det så att jag inte kallar folk för fel saker :-P.

Kommentarer
Postat av: Broakulla BK

Haha vad är det jag hör, 09.00 och det gnälls. dagens studenter.....
förr då gick varenda människa upp klockan 04.00 och mjölkade korna

2007-05-16 @ 14:46:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0