Aquarium osv...

Idag har vi använt vår bakfylledag till att titta på en himla massa fiskar och andra vattenlevande djur på akvariumet här i Sydney. Det var en helt klart mer positiv upplevelse än vad jag hade föreställt mig innan. Det var hajar, krokodiler, sälar, sköldpaddor och flera andra arter man inte ser levande varje dag :-).
image98image97
Hajar och krokodiler :-).

Bakfyllan idag berodde på att det var stor fest igår. Vi förfestade här på hostelet med några svenskar, estländare och en ryss. Det var riktigt trevligt och lite senare drog vi vidare till en helt ok klubb. Nisse och jag dansade en hel del till den oftast hyggliga musiken. Det som var lite negativt var att DJ'n blandade lite väl mycket med musikstilarna. Det kunde komma en bra låt med Guns N' Roses som efterföljdes av något rappskit. Över det hela taget var det dock riktigt roligt.

Ikväll hängde vi med till en pub där det serverades några svaga gratisöl. Tyvärr kom varkan jag eller Nisse igång och stället tilltalade oss inte nämnvärt så vi gick hem tidigt. Imorgon verkar det dock vara skumparty så då lär det bli festligheter :-).

Så ibland undrar man om man börjar bli gammal... Man tycker nästan att det är lite fjortisstämning här på hostelet ibland.

Kommentarer
Postat av: Ingegärd

Hej!
Fick tips om din blogg från din mamma, ni verkar ju ha det väldigt bra =)
Här i Östansjö snöar det idag, för första gången iår..brrr

2007-11-09 @ 16:15:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0