Vilket javla krangel!!!

Jag kunde verkligen inte forestalla mig att det skulle vara ett sadant enormt krangel att fa nya flygbiljetter. Det kommer kosta oss omkring 70 dollar for varje forlorad biljett och det lutar at att vi kommer missa flyget till Auckland nasta sondag bara for att allting ska vara sa javla krangligt. Jag fattar inte hur man normalt sett kan fa ut en vanlig biljett pa fem minuter nar det verkar ta en vecka att fa fram en kopia till en forlorad biljett och hur fan kan det kosta 70 dollar for varje biljett? Bade STA och SAS verkar kora med samma javla helt genomstorda pris for nya biljetter. Hur fan ar det mojligt?

Annars ar allt riktigt bra har i Byron Bay och vi har aven har traffat pa massa roliga manniskor. Igar var det fest och nagra lirare med gitarr satt och hade lite trubadurafton pa vart rum och de var verkligen duktiga. Imorgon kommer vi dock ta oss harifran och aka annu langre norrut. En 23 timmar lang och harlig bussresa vantar och den slutar i Airlie Beach. I Airlie Beach har vi kopt ett par platser pa en katamaran som vi kommer bo pa ett par dagar och aka med ute over Stora Barriar Revet. Det kommer att bli en enorm upplevelse att snorkla dar om man inte blir uppaten av nagon haj. Nisse har ju haft lite missflyt pa den har resan hittills sa jag ar lite orolig for honom :-). Men det ordnar sig nog.

Igar var vi aven och tittade pa en magnifik utsikt over Byron Bay och besokte Australiens mest ostra plats. Vi lyckades aven se nagra delfiner ute i havet :-).

Kommentarer
Postat av: Anders O

Hejsan! Som man bäddar får man ligga säger ordspråket! Det var synd på en så bra dator!! Ha det.

2007-11-16 @ 17:04:34
Postat av: Andy

Det verkar som det kanske har ordnat sig nu ialf... Nej det var ingen speciellt bra dator. Den billigaste vi kunde hitta typ.

2007-11-17 @ 04:04:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0