Fan Liverpool!!!

Finns inte sa mycket att rapportera fran den pagaende resan for tillfallet. Iofs en sak och det ar att Nisse har hittat hit till Bangkok nu och att ensamresandet for denna gang ar over. Annars har det inte hant sa mycket... Igar lag jag vid poolen hela dagen och vantade pa Nisse typ. Idag kommer det ocksa mest att bli en lang vantan och det pa att nattbussen till Kho Pha-Ngan ska avga. Det ar fullmoon-party pa Kho Pha-Ngan om ett par dagar sa det kommer nog bli en del fest dar borta :-). Det verkar aven som vadret har blivit battre har i Thailand sa forhoppningsvis blir det nagra lata dagar pa stranden ocksa :-).

Liverpool fick stryk i Champions League igen... Och det av Besiktas. Jag tror aldrig jag varit med om att Liverpool fatt en sadan enkel grupp i CL men anda ligger de for tillfallet sist. Katastrof! Det finns ett par ganska sa uppenbara anledningar till att det inte gar sa bra och det ar att andre tranaren i Liverpool sade upp sig for ett par veckor sedan och att Xabi Alonso, Fernando Torres och Daniel Agger ar skadade. Det ar de storsta anledningarna men det finns ett par till. Det storsta av dem ar att Sissoko far spela manga matcher vilket ar helt obegripligt. Sedan ar det bara att inse att Liverpool har nagra spelare som ar ok men som inte racker pa hogsta niva... Exempelvis Riise som inte klarar av sa mycket mer an att skjuta utanfor fran halva plan. Ett annat problem ar att Benitez bankar Crouch och spelar med Voronin och Kuyt pa topp mest hela tiden. Speciellt nar Torres ar skadad. Det basta anfallsparet i dagens Liverpool ar helt klart Crouch och Torres pga av att de andra tva ar pa tok for sega for att kunna avgora matcher pa egen hand. Varfor Crouch far spela sa lite ar en gata...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Där har du fel.. Det bästa i anfallsväg är Kuyt och Torres.. Kuyt gör så mycket för laget och kan vara den allra viktigaste anfallsspelaren..

2007-10-25 @ 10:51:25
Postat av: Anonym

liverpool är helt enkelt inte bättre....

2007-10-25 @ 12:22:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0