Fullmoon party!

Idag har det varit lite segt efter en tuff gardagskvall :-). Fullmoonspartyn har man hort mycket gott om fran olika manniskor och absolut det var en trevlig tillstallning. Jag blev minst sagt overraskad over att det var sa mycket folk som var pa partyt. Stranden var verkligen proppad av partyglada manniskor. Vattenbrynet utgjorde toalett sa jag antar att det fylldes pa med ratt mycket vatska i havet igar :-). Det luktade hursomhelst inte sa jattegott vid vattnet ialf :-). Jag och Nisse knallade fram och tillbaka langs stranden och pratade med en massa folk och hade en allmant smatrevlig kvall utan att for den delen ha en extremt kul kvall. Nastan sa att det var lite for mycket folk faktiskt. Daremot havdade en glad brasilianare som bor vid samma resort som oss att han hade haft sitt basta party nagonsin och att han lyckats med inte mindre an tre erovringar under samma kvall :-).
Runt klockan 2-3 nagon gang bestamde vi oss for att forsoka ta oss hemat till resorten eftersom att det hade blivit lite val snurrigt under fotterna och for att vi var ratt slitna efter en natts resande natten innan. Nar vi satt oss i jeeptaxin kom vi pa att vi inte hade en aning om var vi bodde... Eller vi visste ialf inte namnet pa var resort. Snacka om nyborjarmisstag :-). Efter lite overvagande blev vi till slut korda till nagot stalle som ialf lag at ratt hall mot var resort. Vi hade alltsa lite koll at vilket vaderstreck var resort lag men inte riktigt var. Nar vi blivit avslappta dar borjade vi leta efter vart boende utan att hitta det. Vi tankte da att det maste ligga annu langre norrut och hoppade in i en annan taxi. Den har gangen akte vi tydligen forbi var resort utan att vi kande igen den och hamnade i hamnstaden dar vi hoppade av for att forsoka komma tillbaka igen :-). Vi hade precis borjat knalla soderut nar en tjej pa "moped" stannade och undrade om vi ville ha skjuts. Vi tackade ja och hoppade upp bak pa 125an. Efter en kort stunds akande upptackte jag en bekant ADSL-skylt och hoppade av for att se om vi bodde i narheten. I samma veva fragade Nisse tjejen om hon visste nagot stalle i narheten som hette nagot med paradise och det gjorde hon tydligen. Hon havdade till och med att hon bodde dar i krokarna vilket verkade stamma for hon korde raka vagen till var resort och slappte av oss. Pengar ville hon inte ha utan hon hjalpte oss av ren valvilja :-). Det finns hopp for manskligheten :-).
Nu idag har vi ialf lart oss vad vart stalle heter sa det ska inte bli lika svart att ta sig hem ikvall. Grejen var aven den att vi i princip visste vad resorten hette men bara att det var nagot med Paradise Village. Det finns uppenbarligen tva stallen till som heter nagot med paradise pa den har on vilket forvirrade taxichaufforerna. Var resort heter Field Paradise Village vilket vi nu vet :-).
image84
Nisse var som vanligt i farten...

Blir sakert partaj ikvall med men lite lugnare an igar antar jag. Alltid latt att saga pa forhand iofs he he...

For ovrigt maste jag saga att Stieg Larssons bocker ar valdigt bra. Har snart lyssnat klart pa Man som hatar kvinnor och ar de andra tva bockerna i serien halften sa bra som den har sa ar de helt klart varda att lyssna pa eller lasa. Ett litet tips bara.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0